10 κομψά κασκόλ που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα όσο κρύο κι αν έχει
Instagram @emmahill

[ap_gallery id=”7498″]

Ακριβώς τη στιγμή που πιστέψαμε πως ο χειμώνας και το κρύο έχουν φτάσει στο τέλος τους και πως επιτέλους θα καταφέρουμε να αφαιρέσουμε μερικές από τις στρώσεις του layering που κάνουμε καθημερινά για να μην κρυώνουμε. Έτσι, για ακόμα μία φορά θα πρέπει να ανακαλύψουμε τους κατάλληλους τρόπους για να ντυνόμαστε με τον κατάλληλο τρόπο και να νιώθουμε ζεστές.

Εάν μάλιστα η πρώτη σου σκέψη όταν δημιουργείς ένα σύνολο για να βγεις στο κρύο είναι πως θέλεις να πάρεις το πάπλωμα μαζί σου, τότε αυτό το κείμενο είναι για εσένα. Συγκεντρώσαμε τα πιο κομψά και πολυχρηστικά κασκόλ που θα βρεις στα καταστήματα και σου τα παρουσιάζουμε.

Πώς μπορείς να τα φορέσεις; Μπορείς απλώς να τα περάσεις γύρω από το λαιμό σου ώστε να τον προστατέψεις από το κρύο ή να τα περάσεις στους ώμους σου όπως θα έκανες με μία εσάρπα. Εάν θέλεις να ακολουθήσεις το trick των fashionistas όμως, μπορείς να περάσεις το κασκόλ σου ώμους σου ώστε να πέφτει στον κορμό σου και να τονίσεις τη μέση σου με μία ζώνη. Το αποτέλεσμα θα είναι να μοιάζεις με γαλλίδα fashionista.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα