5 χρήσιμα styling tricks που θα αντιγράψουμε από τη νέα καμπάνια των Zara

Οι περισσότερες γυναίκες, αμέσως μόλις κυκλοφορήσει η νέα συλλογή ενός brand που μας αρέσει και συνηθίζουμε να κάνουμε τις αγορές μας από εκεί, σπεύδουμε να δούμε όλα τα νέα κομμάτια, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ. Και φυσικά να επιλέξουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τις πιο κομψές εμφανίσεις για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2020.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο. Ο λόγος για τα editorials που δημιουργούν όλα τα brands με τις δημιουργίες των νέων συλλογών. Γιατί ποιο λόγο; Εκτός από το γεγονός πως μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα πως στρώνει επάνω στο σώμα ένα ρούχα ή πως φαίνεται ένα αξεσουάρ, ο πιο βασικός λόγος είναι για να παρατηρήσετε το styling. Είναι σίγουρο λοιπόν πως θα εμπνευστείτε για το πώς μπορείτε να φορέσετε κάποιο κομμάτι που θέλετε να προσθέσετε στη συλλογή σας αλλά και πως θα καταφέρετε να δημιουργήσετε διαφορετικούς συνδυασμούς.

Ακριβώς αυτό κάναμε και στη νέα συλλογή των Zara. Παρατηρήσαμε το editorial και ξεχωρίσαμε τρία styling tips που θα απογειώσουν τα φθινοπωρινά σας σύνολα.