O Michael Kors παρουσιάζει μια συλλογή ρούχων για jet setters

Το ξέρετε πως υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους η οικονομική κρίση δεν έχει αγγίξει. Πρόκειται για μια κατηγορία που θα έχει πάντα ανέσεις και θα απολαμβάνει όλα όσα εμείς οι κοινοί θνητοί δεν τολμούμε καν να ονειρευτούμε.

Σ’αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους ήταν αφιερωμένο το fashion show του Michael Kors που έλαβε χώρα στη Σανγκάη και συγκέντρωσε σημαντικές προσωπικότητες του διεθνούς jet set. Ακόμα και ο τίτλος της βραδιάς «Jet Set Experience», δεν ήταν τυχαίος καθώς το event απευθυνόταν σε μια μικρή ελίτ ανθρώπων που έχουν ένα ξεχωριστό lifestyle.

Ο χώρος όπου πραγματοποιήθηκε ήταν διαμορφωμένος έτσι ώστε να μοιάζει με αεροδρόμιο και όταν ο διευθύνων σύμβουλος της Michael Kors Holdings Ltd. ανέβηκε στο βήμα για να προλογήσει την βραδιά, ενημέρωσε το κοινό πως το αεροπλάνο που βρισκόταν «παρκαρισμένο» ακριβώς πίσω από την πασαρέλα ήταν δικό του.

Η συλλογή που είδαμε απευθυνόταν σε ανθρώπους με πολλές δραστηριότητες, που βρίσκονται ανάμεσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεξιώσεις και τουριστικά θέρετρα ενώ η πολυτέλεια ήταν έκδηλη σε όλα τα σύνολα.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους του αμερικανού σχεδιαστή ήταν οι Hilary Swank και Freida Pinto οι οποίες είναι και προσωπικές του φίλες.

Μετά την παρουσίαση αυτής της ιδιαίτερης συλλογής, ο Michael Kors πήγε κατευθείαν στο Μιλάνο, για να ολοκληρώσει τη Resort συλλογή του, που πρόκειται να παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Solange Knowles: Ένα αφιέρωμα στο στιλ της πιο εκρηκτικής προσωπικότητας της ημέρας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα