4 στιλιστικά μυστικά που κάθε γυναίκα άνω των 40 πρέπει να γνωρίζει

Instagram@eveline_hall

Η αποδοχή του ότι μεγαλώνουμε, συνεπάγεται την αποδοχή του εαυτού μας και της μοναδικής προσωπικότητάς μας. Το πιο σημαντικό σ’ αυτή την περίπτωση είναι να επιλέγουμε να μεγαλώνουμε με ωραίο τρόπο, έχοντας αισθητική και ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Αυτό είναι και το μυστικό που μοιράζομαι με τις πελάτισσές μου! Να αισθάνονται άνετα με κάθε στάδιο της ζωής τους, με το σώμα τους, με το δέρμα τους και να μην ξεχνούν να το φροντίζουν.

Ευελπιστώ με τις παρακάτω συμβουλές, να μπορέσω να βοηθήσω και εσάς.

  1. Αξιολογήστε σωστά την «κυλιόμενη σκάλα» της μόδας, ώστε να μπορέσετε να δείτε πού βρίσκεστε εσείς. Μην σκεφτείτε αν είναι κάτι παλιό, εστιάστε σ’ αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.
  2. Προσδιορίστε την εικόνα που επιθυμείτε να προβάλλετε, για το στάδιο της ζωής που βρίσκεστε. Τι είναι πιο σημαντικό για εσάς; Υπάρχουν αξίες και χαρακτηριστικά που πάντα θα επιθυμείτε να προβάλλετε, τα οποία να συνάδουν με την εξωτερική σας εικόνα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικές.
  3. Ορίστε διαχειρίσιμους εξωτερικούς και εσωτερικούς στόχους για τον εαυτό σας, ξεκινώντας από τον πιο πρόσφατο. Η μόδα πάντα θα κάνει κύκλους και θα αλλάζει. Δεν χρειάζεται ν’ αγχώνεστε για να μπορέσετε να την προλάβετε.
  4. Χρειάζεται λίγη προσπάθεια η εξωτερική ωριμότητα. Η σωστή ακολουθία από διατροφή, άσκηση, περιποίηση προσώπου, εκκαθάριση ντουλάπας, κτλ, αποτελούν τα βασικά συστατικά, για να μπορέσει να φαίνεται ένα εξωτερικό αποτέλεσμα αβίαστο.

CT’ STYLEPROJECT by Christina Tripodianaki

INSTAGRAM: CT’ STYLEPROJECT

INSTAGRAM: Christina_trip_

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram