3 φορέματα από τη νέα συλλογή του brand, Project Soma που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε το φθινόπωρο

Αυτή την περίοδο, υπάρχει κάτι που μπορεί να ενθουσιάσει τις περισσότερες γυναίκες. Αυτό είναι οι νέες συλλογές των brands. Νέα σχέδια, νέες γραμμές, νέα μοτίβα και συνδυασμοί ενεργοποιούν τη στιλιστική μας φαντασία και μας κάνουν να ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε τα πιο ιδιαίτερα looks τη σεζόν που ξεκινά.

Σε μία νέα συλλογή μάλιστα και συγκεκριμένα στην ολοκαίνουρια συλλογή του bramd, Project Soma, ανακαλύψαμε και εμείς τα φορέματα που δεν θα αποχωριστούμε αυτό το φθινόπωρο. Πρόκειται για τρία φορέματα σε τρία διαφορετικά floral μοτίβα που αγκαλιάζουν τη γυναικεία σιλουέτα και την αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.

Ένας επιπλέον λόγος που έχουμε ξεχωρίσει τη νέα συλλογή του brand είναι πως όπως ανακοίνωσε η Μαίρη Συνατσάκη, συνιδρύτρια του με την Αθηνά Οικονομάκου, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα. Επίσης, τα νούμερα καλύπτουν μία ευρεία γκάμα μεγεθών ώστε να μπορούμε να τα φορέσουμε όλες μας.

«“At First Blush” @projectsoma collection Fall/Winter 20|21 iz happening! 🌟 εδώ πόζα, δίπλα η αλήθεια του να κατεβαίνεις με τακούνια το πλακόστρωτο… Το λοιπόν παιδιά! Καινούργια όλα! Το e-shop μας στην πιο ομορφούλα μορφή του! Τα κορίτσια που φωτογραφήθηκαν εκεί είναι κουκλάκια και διαφορετικά για να δείτε τα ρούχα μας και στο small τους και στο XL τους. Το 70% της συλλογής έχει φτιαχτεί με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον όπως οργανικό βαμβάκι, rayon, vegan leather, ανακυκλωμένο πολυεστέρα και αυτή είναι μόνο η αρχή… τα αγαπάμε! Κι ευχόμαστε να τα αγαπήσετε κι εσείς ♥️»

View this post on Instagram

“At First Blush” @projectsoma collection Fall/Winter 20|21 iz happening! 🌟 εδώ πόζα, δίπλα η αλήθεια του να κατεβαίνεις με τακούνια το πλακόστρωτο… Το λοιπόν παιδιά! Καινούργια όλα! Το e-shop μας στην πιο ομορφούλα μορφή του! Τα κορίτσια που φωτογραφήθηκαν εκεί είναι κουκλάκια και διαφορετικά για να δείτε τα ρούχα μας και στο small τους και στο XL τους. Το 70% της συλλογής έχει φτιαχτεί με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον όπως οργανικό βαμβάκι, rayon, vegan leather, ανακυκλωμένο πολυεστέρα και αυτή είναι μόνο η αρχή… τα αγαπάμε! Κι ευχόμαστε να τα αγαπήσετε κι εσείς ♥️ —————————–———————• 📷: @llocq 👗: @nikolpanagiotou 💄: @petrouladou

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo) on