10+1 πράγματα που πρέπει να έχετε μάθει μέχρι τα τριάντα

Τα 30 είναι μια κομβική ηλικία. Μερικές τα βλέπετε από μακριά, άλλες τα πλησιάζετε και άλλες τα έχετε ήδη περάσει. Για κάποιες βέβαια δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα. Εμείς ανήκουμε στην ομάδα που δεν αγχώνεται για καμία ηλικία, απλώς πιστεύουμε ότι μέχρι τα 30 όλες πρέπει να έχουμε μάθει κάποια πράγματα, που θα κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη. Διαβάστε μερικά από αυτά στη λίστα που σας έχουμε ετοιμάσει. Μέχρι τα 30 λοιπόν πρέπει να…

1. … έχετε μάθει πως να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα σας. Ποια ρούχα φοράτε, ποια όχι, ποια ταιριάζουν με ποια κ.ο.κ. Έτσι και χώρο θα κερδίσετε και σίγουρα πολύ χρόνο.

2. … ξέρετε πώς να φροντίζετε τα μαγιό σας. Εμείς άλλωστε σας έχουμε δώσει πολύ σημαντικές οδηγίες για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Δεν έχετε παρά να τις ακολουθήσετε.

3. … έχετε ήδη μάθει πως να φτιάχνετε τις βαλίτσες σας για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Μπορεί να μην έχετε βρει τη δουλειά των ονείρων σας, έχετε χρόνο για κάτι τέτοιο, όμως σίγουρα πρέπει να ξέρετε πως να είστε έτοιμη για οποιαδήποτε επαγγελματική υποχρέωση. Μέσα σ’ αυτό συμπεριλαμβάνετε και η επόμενη ικανότητα που πρέπει να έχετε αποκτήσει.

4. … ξέρετε πως θα ντυθείτε στο γραφείο. Όχι, πλέον δεν επιτρέπονται οι λάθος ενδυματολογικές επιλογές στον εργασιακό σας χώρο.

5. … έχετε βρει τον τρόπο να δείχνετε σέξυ χωρίς όμως να το παρακάνετε. Μην ξεχνάτε ότι δεν χρειάζεται να δείξετε τα πάντα για να σας προσέξουν. Πολλές φορές το πιο «καλυμμένο» σας outfit μπορεί να είναι πολύ σέξυ.

6. … μπορείτε να ντυθείτε για ένα πολύ επίσημο γεγονός, χωρίς όμως να μοιάζετε σαν μαθήτρια στον χορό των αποφοίτων.

7. … έχετε καταλήξει στο προσωπικό σας στιλ. Θα πρέπει να έχετε βρει κάποια κομμάτια που σας χαρακτηρίζουν και που σας κάνουν να νιώθετε πιο άνετα.

8. … ξέρετε πώς να ποζάρετε για μια φωτογραφία έτσι ώστε να μη χρειάζονται πολλές λήψεις κάθε φορά.

9. … έχετε βρει τον τρόπο να ψωνίζετε σωστά στις εκπτώσεις χωρίς να παρασύρεστε από τις χαμηλές τιμές και να γεμίζετε με άχρηστα πράγματα.

10. … γνωρίζετε πως να φροντίζετε τα δερμάτινα είδη σας σωστά, έτσι ώστε να τα διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια.

11. … μπορείτε να δέσετε σωστά μια γραβάτα. Να είστε σίγουρη πως η συγκεκριμένη ικανότητα είναι μια από αυτές που εντυπωσιάζουν τους άνδρες.

Διαβάστε επίσης: 

Γάμος…αλά Ελληνικά: Έρχεται το sequel της επιτυχημένης ταινίας της Nia Vardalos

H Jennifer Lopez επιλέγει Vrettos Vrettakos για το νέο της video clip