10 τάσεις της μόδας που αξίζει να υιοθετήσετε τον χειμώνα του 2020

Instagram@streetstylestars

Μπορεί να πιστεύετε πως η μελέτη μας στις τάσεις της μόδας για τον χειμώνα του 2020 να έχει ολοκληρωθεί και πως ό,τι ήταν να ξεχωρίσουμε, το έχουμε ήδη ξεχωρίσει. Όμως όχι. Όσο περισσότερο παρατηρούμε τις συλλογές των σχεδιαστών μόδας τόσο περισσότερο ανακαλύπτουμε νέα trends και λεπτομέρειες που αξίζουν περισσότερο την προσοχή μας.

Ευτυχώς για εμάς η γκάμα των τάσεων για αυτή τη σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Έτσι, όποιο και αν είναι το στιλ ή η αισθητική σας είναι σίγουρο πως θα βρείτε κάποια τάση που σας ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Ρίχνοντας λοιπόν ξανά μία ματιά στις συλλογές των σχεδιαστών μόδας για τον χειμώνα του 2020, συγκεντρώσαμε δέκα τάσεις, τις οποίες αξίζει να υιοθετήσετε. Φορέματα με puff sleeves, κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις όμως το κόκκινο, διαχρονικά pied de poule μοτίβα που μας κάνουν να μοιάζουμε με γαλλίδες fashionistas, φορέματα σε κάθε απόχρωση του μπλε, mini σορτς με κλασικά ή και statement καλσόν, αλλά και faux leather φορέματα είναι μερικές από τις τάσεις που ξεχωρίσαμε τόσο στις collections όσο και στα looks των fashionistas.

Ποιες είναι οι δέκα τάσεις που αξίζει να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας;