Βραβείο: Το καλύτερο Μουστάκι και η καλύτερη Γενειάδα του 2022 – Απολαυστικές φωτογραφίες

Το να μεγαλώνεις και να διατηρείς μούσι και μουστάκι είναι μια τέχνη που κάποιοι παίρνουν πολύ σοβαρά υπόψη.

Τόσο σοβαρά, μάλιστα, που υπάρχει ένας ετήσιος διαγωνισμός που γιορτάζει τις τρίχες του προσώπου! Το Εθνικό Πρωτάθλημα Γενειάδας και Μουστάκι του Honest Amish 2022 ανακοίνωσε τους νικητές του διαγωνισμού του στις 12 Νοεμβρίου στο Casper του Wyoming. Ο φωτογράφος Greg Anderson ήταν εκεί για να καταγράψει τα απίστευτα γένια και μουστάκια που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

Ο Jono Gross κέρδισε τον τίτλο Best in Show για το μουστάκι του και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Οι άκρες από το φραουλόξανθο μουστάκι του ήταν κουλουριασμένες σε τέλειους κύκλους.

Αλλά από βλέπουμε και από άλλες φωτογραφίες του Άντερσον, ο ανταγωνισμός φαινόταν σκληρός.

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι διαγωνίστηκαν σε τέσσερις κύριες κατηγορίες: μουστάκια, μερικώς γένια, γεμάτα γένια και χειροτεχνία.

Άλλοι συμμετέχοντες περιελάμβαναν άτομα με υφαντά γένια και ακόμη και γλυπτά χωρίς μαλλιά.

Συγκεκριμένα, η Sommer Hibbler δημιούργησε ένα κομμάτι εμπνευσμένο από το steampunk χρησιμοποιώντας πηνία, ελατήρια και αλυσίδες. Η δημιουργία προκάλεσε ενδιαφέρον και δέος και τη βοήθησε να κερδίσει την πρώτη της θέση στην κατηγορία της χειροτεχνίας.

Ο διαγωνισμός του 2022 μπορεί επίσης να έχει σπάσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες στάθηκαν δίπλα-δίπλα και κούρεψε ο ένας τα γένια του άλλου. Ως αποτέλεσμα δημιουργήθηκε μια αλυσίδα από γένια με μήκος 150 πόδια. Εάν γίνει αποδεκτή η όλη διαδικασία από τον διαγωνισμό “Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες”, το ήδη τρέχον ρεκόρ θα υπερδιπλασιαστεί. Μέχρι σήμερα η μακρύτερη αλυσίδα γενειάδας είναι 62 πόδια και έξι ίντσες, ένα μήκος που έχει πραγματοποιηθεί στη Γερμανία το 2007.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα