Ιαπωνική και σκανδιναβική αισθητική συνδυάζονται στο Yasuragi κοντά στη Στοκχόλμη
Το σπα σχεδιάστηκε με το αρχιτεκτονικό γραφείο DAP που εδρεύει στη Στοκχόλμη.

Έχετε κουραστεί από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας; Σας λείπει η χαλάρωση και η ξεκούραση; Έχουμε τον ιδανικό προορισμό για εσάς.

Νικητής στα 2018 World Luxury Spa Awards, το σπα Yasuragi κοντά στη Στοκχόλμη συνδυάζει την ηρεμία του σκανδιναβικού μινιμαλισμού και του παραδοσιακού Ryokan (τύπος ιαπωνικού πανδοχείου), για να δημιουργήσει ένα πραγματικά χαλαρωτικό καταφύγιο.

Το σπα, το οποίο έχει θέα στο Αρχιπέλαγος της Στοκχόλμης, προσφέρει μια σειρά από δραστηριότητες όπως γιόγκα, διαλογισμός Zen και Qi Gong – πρακτική που βελτιώνει τη ψυχική και σωματική υγεία του ατόμου, ενσωματώνοντας τη στάση του σώματος, την κίνηση, την τεχνική αναπνοής και τον ήχο.

Κατά την άφιξη τους, οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μία πρώτη γεύση από το σπα, κάνοντας μπάνιο σε παραδοσιακό ιαπωνικό στιλ. Επίσης υπάρχει εστιατόριο για χορτοφάγους και raw food κι ένα εστιατόριο teppanyaki, καθώς και bar με κοκτέιλ και sake.

Το σπα διαθέτει ήσυχους χώρους για ξεκούραση και στοχασμό.

Το ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει 191 δωμάτια έχει πολλές περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις. Το 2015, έγινε το πρώτο ξενοδοχείο στη Σκανδιναβία, που έλαβε πιστοποίηση από το Marine Stewardship Council και το Aquaculture Stewardship Council για αειφόρα άγρια ​​συγκομιδή και καλλιέργεια ψαριών.

Το ζεστό μπάνιο μετατρέπεται σε μοναδική εμπειρία στο σπα Yasuragi.

Η ενέργεια του ξενοδοχείου δεν προέρχεται από ορυκτά καύσιμα, ενώ συλλέγονται απορρίμματα τροφίμων για την παραγωγή βιοαερίου. Ώρα λοιπόν για Yasuragi!

Η όμορφη αισθητική κυριαρχεί σε όλους τους χώρους.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα