Δυο-δυο στον γερανό

Τα ψηλά πόδια του στέκονται στη θάλασσα Wadden και όμως είστε μόνο λίγα βήματα μακριά από το όμορφο κέντρο της πόλης του ιστορικού Harlingen, στην Ολλανδία.

Κι όμως, αυτός ο γερανός που επί 30 χρόνια ξεφόρτωνε φορτία ξυλείας προερχόμενα από τη Ρωσία και τη Σκανδιναβία, είναι πράγματι σήμερα ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο για δύο!

Δύο χρόνια πήρε και η ανακαίνισή του, ώστε τη θέση των παλιών σκαλιών να πάρουν δύο ασανσέρ: το πρώτο οδηγεί σε μία πλατφόρμα ανάμεσα στα «πόδια» του γερανού, το δεύτερο σε πάει κατευθείαν στην «καρδιά» του, στο δωμάτιο των 60 κυβικών μέτρων, με την πανοραμική θέα στη θάλασσα του Wadden, που φιλοξενεί ένα διπλό κρεβάτι, ένα μπάνιο με ντουσιέρα, αναπαυτικές πολυθρόνες και minibar.

Ακολουθώντας μία μικρή σκάλα, θα βρεθείτε στην καμπίνα του χειριστή – μία κίνηση του μοχλού αρκεί για να αναλάβετε εσείς αυτόν τον ρόλο, να κινήσετε τα 65.000 κιλά ατσαλιού και να απολαύσετε ένα πανόραμα 360 μοιρών!

Το μόνο που απαιτείται είναι να είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε 379 ευρώ, για μία διανυκτέρευση δύο ατόμων…

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Απαγορεύεται ρητά η υποδοχή επισκεπτών ενώ βρίσκεστε στoν χώρο, είτε πρόκειται για φίλους, συγγενείς ή γνωστούς.
Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται για λόγους ασφάλειας και υγιεινής. Η διαμονή στο Harlingen Harbor Crane είναι αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Οποιαδήποτε ζημιά από τον ενοικιαστή στον Λιμενικό Γερανό, στο εσωτερικό του ή σε αντικείμενα που αποτελούν ιδιοκτησία του πρέπει να πληρωθεί από τον ενοικιαστή.


Τα παραπάνω ισχύουν και για ζημιές που προκαλούνται σε τρίτους.
Σε περίπτωση ανωτέρας βίας, η κράτηση μπορεί να ακυρωθεί από τον εκμισθωτή, μετά την οποία θα γίνει η αποκατάσταση.
Η ακύρωση από τους επισκέπτες έως και 28 ημέρες πριν από την ημερομηνία που έχει γίνει κράτηση δεν θα επιφέρει καμία χρέωση. Μετά από αυτό δεν θα γίνει καμία επιστροφή. Η διαμονή στο Harlingen Harbor Crane είναι αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους χώρους των ακινήτων. Εάν το κάπνισμα συμβεί στο γερανό του λιμανιού, θα επιβληθεί πρόστιμο 250 €.

Harbour Crane: Harlingen, Ολλανδία, τηλ.: +31(0)613344313, info@dromenaanzee.nl

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα