Το εστιατόριο ΜΙΑ’S στη Σαντορίνη υπόσχεται να προσφέρει μία εμπειρία με αρχή δίχως τέλος

Το καλοκαίρι του 2021 στο πιο σαγηνευτικό τοπίο της Σαντορίνης, άνοιξε για πρώτη φορά το εστιατόρια MIA’S. Μια ιδέα γεννημένη από ισχυρές αναμνήσεις και μαγειρικές μυρωδιές της ιδιοκτήτριας, Sellia Georges. Φέτος, το εστιατόριο επιστρέφει δυναμικά, με στόχο να προσφέρει μοναδικές και ανεπανάληπτες γευστικές εμπειρίες και όχι μόνο, στους επισκέπτες του.

Το εστιατόριο σάς καλωσορίζει για δεύτερη χρονιά στο αρχοντικό οίκημα που ατενίζει το Αιγαίο πέλαγος και καθηλώνει τον επισκέπτη, με την απαράμιλλη θέα της Καλντέρας. Απολαύστε το ανανεωμένο μενού με την υπογραφή της chef Αυγερία Σταπάκη και στη θέση της chef de cuisine την Έλλη Μιτράι.

Το φετινό μενού εμπνευσμένο από αυθεντικές ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και αποτυπωμένο με σύγχρονες τεχνικές, υπόσχεται να μεταφέρει τους καλεσμένους σε ένα γαστρονομικό ταξίδι. Κυρίως πιάτα και ορεκτικά θα ψηθούν σε ειδικό φούρνο που διαθέτει το εστιατόριο, που προσδίδει ξεχωριστή μυρωδιά καπνιστού, θωρακίζοντας τις γεύσεις και τις μυρωδιές των προιόντων.

Φρέσκα θαλασσινά από το Αιγαίο, τυριά από Έλληνες εκλεκτούς παραγωγούς, λαχανικά από μποστάνια των Κυκλάδων, η φημισμένη παραδοσιακή φάβα της Σαντορίνης είναι μερικές μόνο από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με πολλά ακόμα ΠΟΠ προϊόντα.

Από φέτος μπορεί ο επισκέπτης να γευτεί  και μεσημεριανό, δοκιμάζοντας το ‘’Galazio Lunch’’ ή να δειπνίσει μέσα από τις επιλογές του ‘’Blue dinner’’.

Tο αρχοντικό που στεγάζεται το εστιατόριο χωρίζεται σε 3 χώρους ώστε να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις κάθε διαφορετικού θαμώνα. Το ατμοσφαιρικό εσωτερικό ‘’Bar’’ με την ανοικτή κουζίνα για εκείνους που αναζητούν μια ιδιωτική εμπειρία, το ‘’Balcony’’ με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου για τους ρομαντικούς που αναζητούν γλυκές αναμνήσεις και το ‘’Belvedere’’ για εκείνους που αναζητούν την  απόλυτη εμπειρία της Καλντέρας και το φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Οίας.

ΜΙΑ ιστορία που ξεκινά από μια δυνατή ανάμνηση.

ΜΙΑ ιστορία για να αποτυπωθεί στις μνήμη μας.

ΜΙΑ εμπειρία που θα θέλουμε να ζήσουμε ξανά και ξανά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα