Το ελληνικό exclusive all day bar restaurant «EGO» κέρδισε βραβείο στα Restaurant and Bar Design Awards

Ένα ελληνικό exclusive all day bar restaurant είναι ο νικητής της κατηγορίας Alfresco & Biophilic Design για την Ευρώπη στα φετινά διεθνή Restaurant and Bar Design Awards.

Την πρώτη θέση κατέκτησε το «EGO», στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Ανδρέα Πετρόπουλο. Ένα από τα βασικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι το μπαμπού, με τις καλαμωτές να αξιοποιούνται εκτεταμένα για να λειτουργούν ως φίλτρα, παρέχοντας σκίαση, αλλά και να ενοποιούν τις επιμέρους χρήσεις του χώρου.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι η διατήρηση των γηγενών δέντρων του οικοπέδου, όπως οι χαρουπιές, με προσθήκη φυτεύσεων πλατύφυλλων δέντρων και θάμνων. Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ, ενώ ξύλινες κατασκευές και υφάσματα σε αποχρώσεις της άμμου συμβάλλουν με τη σειρά τους στη δημιουργία ενός φιλόξενου περιβάλλοντος.

Πηγή: real taste & style

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα