Τι λέτε; Φτιάχνουμε χοιρινό κότσι με μπίρα στη γάστρα; Η Meat & Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη μάς δείχνει βήμα βήμα το πώς – Video

Ο πιο νόστιμος τρόπος για να απολαύσετε ένα λαχταριστό κότσι, με μια πλούσια σάλτσα που δίνουν τα δύο μοναδικά υλικά που περιέχει η συνταγή, η μαύρη μπίρα και ο καφές espresso. Η Mυρσίνη Λαμπράκη είναι βέβαιη πως όταν το μαγειρέψετε, θα το ευχαριστηθείτε όσο καμιά άλλη συνταγή με κότσι! Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. … Συνεχίστε να διαβάζετε το Τι λέτε; Φτιάχνουμε χοιρινό κότσι με μπίρα στη γάστρα; Η Meat & Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη μάς δείχνει βήμα βήμα το πώς – Video.