Μετά τη Φλωρεντία, το Μπέβερλι Χιλς και το Τόκιο, ήρθε η σειρά της Σεούλ να αποκτήσει την Gucci Osteria της διά χειρός Massimo Bottura.
Άνοιξε τις πόρτες της πριν από έναν μήνα περίπου στον τελευταίο όροφο του flagship καταστήματος Gucci Gaok, με στόχο τη σύζευξη της ιταλικής και της κορεατικής γαστρονομικής κουλτούρας. «Υπάρχει ένα αόρατο νήμα που διατρέχει κάθε Gucci Osteria ανά τον κόσμο: το “πάντρεμα” του ιταλικού φαγητού με το φαγητό και τα προϊόντα άλλων σπουδαίων παγκόσμιων κουζινών.
“Το φαγητό είναι σημαντικό στοιχείο της κορεατικής κουλτούρας, όπως είναι και της ιταλικής, και γι’ αυτό σας καλωσορίζω όλους με ενθουσιασμό στο εστιατόριο της Σεούλ“, δήλωσε ο διάσημος chef, ο οποίος έχει σχεδιάσει το μενού σε συνεργασία με την Karime Lopez, executive chef του Gucci Osteria της Φλωρεντίας, τον executive chef Hyungkyu Jun και τον head chef Davide Cardellini.
Στα πιάτα περιλαμβάνονται signature δημιουργίες του Massimo Bottura, όπως το Emilia burger, αλλά και δημιουργίες με ιταλική ή κορεατική έμπνευση, όπως το πιάτο ζυμαρικών «Τοπίο της Προσίντα» ή η σαλάτα «Κήπος της Σεούλ», ή που δένουν προϊόντα των δύο χωρών, όπως το ορεκτικό με κορεατικό πεπόνι και προσούτο.