Τα αλκοολούχα ποτά έχουν γίνει το νέο best thing των celebrities
Fleur de Miraval

Έχει γίνει προφανές πλέον ότι ολοένα και περισσότεροι celebrities αποφασίζουν να συνδέσουν το όνομά τους με κάποιο αλκοολούχο ποτό.

Τον Οκτώβριο ήταν η σειρά δύο τραγουδιστών, της Αμερικανίδας Ciara και του Άγγλου Jack Savoretti. Η πρώτη έγινε συνιδιοκτήτρια του ρούμι Ten to One, δηλώνοντας πως με το που το δοκίμασε, το βρήκε τόσο εξαιρετικό που ήξερε αμέσως ότι έπρεπε να εμπλακεί στην παραγωγή του.

Ο δεύτερος επέλεξε να τιμήσει την ιταλική του καταγωγή και έγινε συνέταιρος στο Portofino Dry Gin, το οποίο φτιάχνεται με 21 βοτανικές ουσίες και πρώτες ύλες που μαζεύονται με το χέρι από τις πλαγιές του Πορτοφίνο.

Σε άλλους stars, η Angelina Jolie έφυγε, η νέα έκδοση της σαμπάνιας Fleur de Miraval (ER2) ήρθε. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της πώλησης του μεριδίου που κατείχε η ηθοποιός στο Chateau Miraval στον οινικό όμιλο Tenute del Mondo, ο Brad Pitt πήρε τη σκυτάλη, παρουσιάζοντας και προωθώντας τη νέα έκδοση της ροζέ σαμπάνιας του οίκου. Η ER2 είναι μείγμα Chardonnay (75%) και Pinot Noir (25%), αφέθηκε να ωριμάσει για τρία χρόνια με τις οινολάσπες και κάθε ένα από τα 22.000 μπουκάλια της κοστίζει περίπου 320 ευρώ.

To άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο real taste & style

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα