Search
Close this search box.
Πασχαλινά αβγά από τον γητευτή της σοκολάτας Pierre Hermé
Credit: Maison Pierre Hermé Paris

Για την πασχαλινή του συλλογή Origines («Προελεύσεις»), ο Pierre Hermé μάς προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον μυστηριώδη κόσμο των προκολομβιανών πολιτισμών. Πηγή έμπνευσης, μια ιστορία 3.000 ετών απίστευτης καλλιτεχνικής, αινιγματικής ποικιλομορφίας.

Ο Pierre Hermé φωτογραφίζεται για τις ανάγκες προβολής της νέας του συνεργασίας με την εταιρεία Häagen-Dazs. Η συλλογή Häagen-Dazs X Pierre Hermé 2023 είναι ήδη διαθέσιμη παγκοσμίως. Ξεκίνησε από επιλεγμένους λιανοπωλητές στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία από τον Φεβρουάριο του 2023, και θα ακολουθήσει ευρύτερη κυκλοφορία σε Ευρώπη, Ασία, Λατινική Αμερική και Μέση Ανατολή την άνοιξη-καλοκαίρι.

Ο αγαπημένος μας Pierre, ο Picasso της ζαχαροπλαστικής, είναι μαγεμένος από τη σοκολάτα και τις περιοχές που
γεννιέται το κακάο. Το σίγουρο είναι ότι διατηρεί μια ιδιαίτερη σχέση με τη σοκολάτα και οι δημιουργίες με αυτό το κρεμώδες, τραγανό, τρυφερό, πληθωρικό υλικό, απαιτούν αφοσίωση και βαθιά τεχνογνωσία.

Τα σοκολατένια έργα του αποτελούν πηγές μοναδικών εμπειριών που μας τις προσφέρει πλουσιοπάροχα.

Ο Pierre Hermé δημιουργεί μια μαγευτική πασχαλινή συλλογή, στα όρια του ιερού, όπου κάθε κομμάτι αγγίζει τη φαντασία. Τα αβγά «Γιουκατάν», από μαύρη σοκολάτα του Μπελίζ, με 64% κακάο. Πρόκειται για επιβλητικά εξαιρετικά κομμάτια, που συμβολίζουν τη μυστηριακή κουλτούρα των Μάγια. Τα γλυπτά αβγά χωρίζονται σε 6 μέρη και μαρτυρούν ωδή στην αρχαιολογία αλλά και στην τέρψη του ουρανίσκου.

Το αβγό «Αποτυπώματα» προσκαλεί ένα πλήθος χαραγμένων προσώπων να εκτεθούν αρνητικά στο υλικό. Αποτυπώματα με μοναδικά σχήματα εμπνευσμένα από γλυπτές μάσκες της προκολομβιανής τέχνης, είναι σκαμμένα στον σοκολατένιο φλοιό, από καθαρή μαύρη σοκολάτα του Μπελίζ ή σοκολάτα γάλακτος. Επίσης, το ημερολόγιο των Ατζέκων και τα γραφήματά τους σε λευκή σοκολάτα είναι μοναδικά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα