Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Πείτε όχι στα πλαστικά μπουκάλια νερού με στυλ!

Γνωρίζετε πως 8 με 12 τόνοι πλαστικού καταλήγουν, σε ετήσια βάση, στη θάλασσα; Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας κάνοντας περισσότερο «πράσινες» επιλογές, το 2050 ο αριθμός των πλαστικών που θα βρίσκονται στη θάλασσα θα είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των ψαριών! 

Επιλέγοντας ένα επαναχρησιμοποιούμενο δοχείο νερού, κοινώς παγούρι, μειώνουμε την κατανάλωση πλαστικών μιας χρήσης, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούμε χρήματα.

Ευτυχώς ολοένα και περισσότερες εταιρείες παγκοσμίως έχουν αντιληφθεί την ανάγκη υιοθέτησης οικολογικών συνηθειών και σήμερα υπάρχουν διαθέσιμες αμέτρητες επιλογές τέτοιων επαναχρησιμοποιούμενων δοχείων. Πλαστικά, αλουμινίου ή ανοξείδωτα, τα παγούρια διατίθενται σε ποικιλία υλικών για να διαλέξουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας. 

Ωστόσο, είναι σημαντικό να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα του παγουριού, διότι σε αντίθετη περίπτωση ενδέχεται το νερό μας να αναμειγνύεται με επιβλαβή υλικά και ουσίες που σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να καταλήξουν στον οργανισμό μας.

Ενυδατωθείτε με στυλ

Και ενώ θα κάνουμε καλό στον πλανήτη και στον κουμπαρά μας, γιατί να μην αναδείξουμε και το προσωπικό μας στυλ με την επιλογή του κατάλληλου παγουριού; Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως πρέπει να πίνουμε περίπου 2 λίτρα νερό ημερησίως, επομένως το παγούρι μας θα αποτελεί αναπόσπαστο «αξεσουάρ» της καθημερινότητας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Healthish Water Bottle ? (@healthish)

Αν είστε υποστηρικτής των λεπτών και διακριτικών γραμμών, θα λατρέψετε τα κομψά μονόχρωμα δοχεία που προτείνουν τα διάφορα brands.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEORGIA WESTWOOD (@westwoodvisuals)

Αν πάλι το γούστο σας είναι πιο πληθωρικό τότε σας προτείνουμε τα πολύχρωμα λουλουδάτα σχέδια που είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, αφού διανύουμε την πιο ανθισμένη εποχή του χρόνου!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yoki Eco Attitude (@yoki_eco)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα