Όμιλος Calilo: Τα δύο εστιατόριά του ‘Ches’ και ‘Pathos’ βραβεύτηκαν στα Top Noch Awards 2023
Credit: Όμιλος Calilo/Ches Restaurant

Όμιλος Calilo, ο πρωτοπόρος τουριστικός όμιλος που δραστηριοποιείται στην Ίο υλοποιώντας στρατηγικές επενδύσεις βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, βραβεύτηκε για τα εστιατόρια του «Ches» και «Pathos», στα Top Noch Awards 2023.

Το εστιατόριο Ches έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή για τόσο για τα ξεχωριστό του μενού όσο και για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει, εξασφαλίζοντας έτσι μια σημαντική θέση στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη. Με την σφραγίδα του βραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη και σε εκτέλεση του σεφ Σπύρου Τζίλη, το Ches επιφυλάσσει για τον επισκέπτη μια εξατομικευμένη γευστική εμπειρία επτά πιάτων, εμπνευσμένα από επτά κυκλαδονήσια, αξιοποιώντας αυθεντικές πρώτες ύλες από το κάθε νησί.

Το εστιατόριο Pathos, σε μια ανοιχτή βεράντα με θέα στην κυκλαδίτικη θάλασσα, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις τις ιαπωνικής κουζίνας. Με την υπογραφή του έμπειρου στην ιαπωνική κουζίνα σεφ Τάκη  Σοφόπουλο και του Λουκά Τσαβού, το εστιατόριο Pathos προσκαλεί τον επισκέπτη σε ένα μαγευτικό ταξίδι πλαισιωμένο από εκλεκτές γεύσεις, ειδυλλιακές εικόνες και ξεχωριστά μουσικά ακούσματα.

Το βραβείο για το Ches παρέλαβε η Chief Operations Officer του Ομίλου Calilo, κα Βάσω Πετρίδου, η οποία δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι και εγώ και όλη η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το Ches και το Pathos. Το Ches ήταν ένα μεγάλο στοίχημα που βλέπουμε με χαρά να επιβραβεύεται καθώς πρόκειται για ένα εστιατόριο διεθνών προδιαγραφών το οποίο όμως δεν υστερείτε σε τίποτα την ελληνικότητα του. Η εμπειρία που προσφέρει αλλά και οι γεύσεις του είναι 100% ελληνικές αναδεικνύοντας τις ομορφιές των Κυκλάδων μας. Από την άλλη το Pathos, προσφέροντας μια τελείως άλλη πρόταση ιαπωνικής κουζίνας θέτει υψηλά τον πήχη για την είσοδο της Ίου και των Κυκλάδων στους διεθνείς γαστρονομικούς δρόμους».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα