Οι νέες Πασχαλινές λιχουδιές του Marks & Spencer Food

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν γι΄ αυτό το Πάσχα, μία νέα σειρά από Πασχαλινές λιχουδιές, με σοκολατένια αυγά, πιο λαχταριστά από ποτέ και γλυκά hotcross buns, καθώς και τα Ombles, την πρώτη, μετά από 30 χρόνια, σειρά με χαρακτήρες. 

Οι φίλοι του Percy το Γουρουνάκι θα λατρέψουν τους Omblesοι ιδιαίτεροι χαρακτήρες, σε χαριτωμένες εκφράσεις που θα συναρπάσουν. Φτιαγμένοι από εξαιρετική βελγική σοκολάτα, σε διαφορετικά, διασκεδαστικά πρόσωπα, είναι ιδανικά για μικρούς και μεγάλους. 

Αυτή τη χρονιά, τα M&S διευρύνουν τις επιλογές σε hotcross buns, παρουσιάζοντας τα νέα, απίθανα, σοκολατένια Extremely Chocolatey για τους λάτρεις της σοκολάτας και τα Luxury hotcross buns με σταφίδες και μπαχαρικά. 

Και επειδή δεν υπάρχει Πάσχα χωρίς σοκολατένια αυγά, τα M&S παρουσιάζουν φέτος υπέροχες προτάσεις δώρων, όπως το Eggstremely Thick Chocolatey Speckled Egg και τις φανταστικές σοκολατένιες φιγούρες Alfie BunnyLucky LambStar Wars και Thomas το Τρενάκι.  

Marks & Spencer
Marks & Spencer

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα M&S Food online, στο www.marksandspencerfood.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα Marks & Spencer με την επαναλειτουργία τους. Το M&S Food κατάστημα στο City Plaza της Γλυφάδας (Λεωφ. Bουλιαγμένης 85, Γλυφάδα) παραμένει ανοικτό για ό,τι χρειαστείτε.

#marksandspencer 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα