Και αν νομίζατε πως τελειώσαμε… ήρθε και το παγωτό-Barbie

Κάθε καλοκαίρι έχει τη δική του ταινία/υπερπαραγωγή. Φέτος, καθώς φαίνεται, η Barbie κερδίζει τα ρομπότ και τους υπερήρωες! Αυτό, κάποιοι θα πουν πως είναι λογικό, μιας και η Barbie είναι ένα “γνωστό” όνομα. Από το 1959, η αγαπημένη κούκλα έχει εξελιχθεί από fashion icon σε γυναίκα καριέρας, καλύπτοντας πολλούς ρόλους, όπως αυτόν της γιατρού, κτηνιάτρου, αστροναύτη, μέχρι τον ρόλο της προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Και, εφόσον γνωρίζετε την Barbie, ξέρετε καλά πως έρχεται πάντα με τα δικά της αξεσουάρ, από το αγαπημένο πόνι της μέχρι ονειρεμένα σπίτια, αυτοκίνητα και τέντες κατασκήνωσης.

Τώρα όμως η Barbie έχει και το δικό της παγωτό!

Η Cold Stone Creamery κυκλοφόρησε μια, περιορισμένης έκδοσης, γεύση εμπνευσμένη από τη Barbie. Το Pink Cotton Candy είναι διαθέσιμο στα Cold Stone Creameries και στο διαδίκτυο. Επιπλέον, το παγωτατζίδικο προσφέρει το «All that Glitters is Pink», μια δημιουργία παγωτού που ξεκινά με το παγωτό Pink Cotton Candy, προσθέτοντας κρούστα κράκερ πίτας Graham, sprinkles «dance party» και σαντιγί.

«All that Glitters is Pink»

Υπάρχει επίσης το «Best Cake Ever», ένα κέικ παγωτού με θέμα την Barbie.

«Best Cake Ever»

Οι θαυμαστές της Barbie στην Αμερική μπορούν επίσης να μπουν στην κλήρωση του Cold Stone και να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εισιτήρια κινηματογράφου, δωροκάρτες και ένα Barbie Dreamhouse.

Αν θέλετε να χαζέψετε… μπείτε στο διαδίκτυο στη διεύθυνση coldstonecreamery.com/BarbieTheMovieSweeps έως τις 8 Αυγούστου 2023.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα