Search
Close this search box.
Συνταγή ημέρας: Κρέπα γεμιστή με πραλίνα, μπανάνα και μπισκότο – Γεύση απίθανη
Συνταγή ημέρας Κρέπα με πραλίνα
Credit: real taste & style

Το σίγουρο είναι ότι η κρέπα αρέσει σε όλους, όταν μάλιστα έχει δύο πραλίνες φουντουκιού, τη μπανάνα και το μπισκότο η γεύση απογειώνεται. Τα παιδιά σας θα σας λατρέψουν και είναι το ιδεατό γλυκό για φιλικές συνάξεις μικρών και μεγάλων.

Την κρέπα μπορείτε να την φτιάξετε πανεύκολα με τα έτοιμα μείγματα ή αναζητώντας την στις συνταγές μας.

Εσείς μπορείτε να διανθίσετε την κρέπα και με φιστίκι Αιγίνης αντικαθιστώντας το μπισκότο. Προσωπικά μου αρέσει καλύτερα και συνήθως χρησιμοποιούμε μαύρη σοκολάτα. Με τον καφέ ή το τσάι δένει αρμονικά και η φθινοπωρινή δροσιά αποζητά γλυκό. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…  

Kρέπα γεμιστή με πραλίνα, μπανάνα και μπισκότο

Από την Μαρίνα Κουτσοπούλου cheffe Αμαδρυάδες, Διχώρι Φωκίδας

Υλικά για 1 κρέπα

2 κ.σ. λευκή πραλίνα φουντουκιού

2 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού

1 μπανάνα, κομμένη σε φέτες

1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μπισκότο τριμμένο

1/2 φλιτζάνι ρευστή μαύρη σοκολάτα

Μπανάνα κομμένη σε φέτες
Credit: 123RF

Φινίρισμα

Μισή μπανάνα, κομμένη σε φέτες

1/2 φλιτζάνι του τσαγιού λευκή ρευστή σοκολάτα

Για το σερβίρισμα

Παγωτό σοκολάτα

1/2 φλιτζάνι του τσαγιού λευκή ρευστή σοκολάτα

Προαιρετικά τρούφα 

Κρέπες φτιάχνοντας
Credit: 123RF

Τρόπος παρασκευής

Ετοιμάζουμε την κρέπα

Την ανοίγουμε στον πάγκο και απλώνουμε τη λευκή πραλίνα στο 1/4 της επιφάνειας και σε άλλο 1/4 την πραλίνα φουντουκιού.

Απλώνουμε από πάνω τις φέτες μπανάνας και το τριμμένο μπισκότο.

Διπλώνουμε την κρέπα και την περιχύνουμε με τη σάλτσα ρευστής σοκολάτας.

Διακοσμούμε με την μπανάνα και μια μπάλα παγωτού της αρεσκείας μας και από πάνω περιχύνουμε τη λευκή σοκολάτα και αν θέλουμε τρούφα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα