Won Ton

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το καλαμποκέλαιο σε μια κατσαρόλα και στην συνέχεια ρίχνουμε το ginger και το φρέσκο κρεμμύδι. Τα τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Σε ένα multi λιώνουμε το ψάρι και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τις 3 κ.σ. curry paste και το τσιγαρισμένο μείγμα του ginger με το φρέσκο κρεμμύδι.

Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε μια κ.σ. πάνω από κάθε φύλλο won ton και το κλείνουμε σαν πουγκί. Για να κολλήσει καλά το φύλλο μας, βάζουμε λίγο νερό με ένα πινέλο στις άκρες του.

Μόλις τελειώσουμε την διαδικασία του τυλίγματος τα τηγανίζουμε.

ΥΛΙΚΑ:

Υλικά:
30 φύλλα won ton κατεψυγμένα
3 κ.σ. καλαμποκέλαιο
2 κ.σ. τριμμένο ginger
6 φρέσκα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
500γρ. φιλέτο ψαριού (πέρκα, γλώσσα)
3 κ.σ. red curry paste
λίγο καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα