Βίκυ Σταυροπούλου – Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Το παραμυθένιο κτήμα τους στη Μάνη στο οποίο γυρίστηκε το «Survivor»

«Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του, δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, τα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά. Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης», είπε πριν από καιρό ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε συνέντευξή του, περιγράφοντας το πολυτελές κτήμα στη Σάντοβα, στον Κάμπο Μάνης, που ανήκει σε εκείνον και στην κολλητή του φίλη Βίκυ Σταυροπούλου εδώ και λίγα χρόνια. Οι δυο κολλητοί φίλοι, έχουν επενδύσει σε αυτό το πανέμορφο κομμάτι γης, σεβόμενοι τη φύση. Μάλιστα, η ηθοποιός σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, απάντησε αν τελικά νοίκιασε το κτήμα της στο Νορβηγικό «Survivor», δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για μια βιολογική αγροτουριστική μονάδα στη Μεσσηνιακή Μάνη και ναι είχε ενοικιαστεί από τους Νορβηγούς. Εκεί μένανε οι παίκτες, οι οποία ήταν Ολυμπιονίκες. Έτσι; Πρωταθλητές!».

 
Κατά καιρούς, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, κάνει αναρτήσεις στο Instagram της, αποκαλύπτοντας σημεία του κτήματος.

•sometimes it’s the way we speak between the lines •

A post shared by Danai Barka (@danai_barka) on

@zeta_makripoulia_official #toPawAntagwnistika #froutaki #potaki #summer #home #now #friends

A post shared by Danai Barka (@danai_barka) on

•time: the healer and the killer• #ouf #true A post shared by Danai Barka (@danai_barka) on

?☀️

A post shared by Danai Barka (@danai_barka) on

φρες στρομπερι• ?? A post shared by Danai Barka (@danai_barka) on
•patience can cook a stone • A post shared by Danai Barka (@danai_barka) on
Πριν από κάποιους μήνες, είχε βρεθεί εκεί και ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, καλός φίλος των Σταυροπούλου-Χατζηπαναγιώτη στο κτήμα και είχε μοιραστεί κάποιες πανέμορφες εικόνες στα social media.
 
 
 
 
 ]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα