Τι προβλέπουν τα άστρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, έφτασε και αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να υπενθυμίσετε στον σύντροφο σας την αγάπη που τρέφετε για εκείνον.

Τη σημερινή μέρα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό, πράγμα που σημαίνει πως θα σας δημιουργηθεί η επιθυμία να φλερτάρετε με το ταίρι σας  αλλά και να του εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα που τρέφετε για εκείνον, είτε βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση, είτε μόλις κάνατε μια νέα γνωριμία. Ο Κριός είναι ένα ειλικρινές και θαρραλέο ζώδιο, ωστόσο, φροντίστε να μην ακουστείτε υπερβολικοί γιατί μπορεί και να παρεξηγηθείτε.

Δυο μέρες μετά την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και συγκεκριμένα στις 16 του μήνα, θα έχουμε τον πρώτο ανάδρομο Ερμή για το 2020, ο οποίος θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι και τις 16 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει πως ίσως να αισθανθείτε ξαφνικά πως δυσκολεύεστε να εκφραστείτε τόσο άνετα, όσο και πριν που η Αφροδίτη βρισκόταν στον Κριό. Φροντίστε να κρατήσετε μια πιο ήπια στάση, μη πάρετε απότομες αποφάσεις και μην κάνετε υποθέσεις και σενάρια, εάν θέλετε να έχετε μια όμορφη σχέση με το ταίρι σας.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα