Τα ζώδια της εβδομάδας από 29/07 μέχρι 04/08

Η εβδομάδα που ξεκινά δείχνει να περιλαμβάνει ποικιλία συμβάντων στην καθημερινή ζωή. Κάποιες αλλαγές στη ζωή όλων θα έχουν καθοριστικό και έντονο χαρακτήρα.

ΚΡΙΟΣ

Οι μέρες επικοινωνιακά θα είναι πιο ενδιαφέρουσες και οικονομικά λιγότερο κουραστικές. Σας δίνεται η ευχέρεια να ελιχτείτε, ενώ συμπτώσεις και γνωριμίες έχουν θετικό χαρακτήρα. Η υγεία σας και η διάθεσή σας βελτιώνεται, όμως οι μεγάλοι σκοποί και οι προορισμοί καθυστερούν. Τα πιο ευχάριστα είναι οι κοινωνικές εμπειρίες και η ενίσχυση της τύχης στον έρωτα.

ΤΙΡ

Προωθήστε υποθέσεις που εκκρεμούσαν, είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες αυτές σας βοηθούν να διαχειριστείτε καλύτερα τα συναισθήματα και τα χρήματά σας. Η καθημερινότητα βελτιώνεται και οι επιδόσεις σας γίνονται καλύτερες. Η εβδομάδα έχει πολύ δράση και για κάποιους νέα ερωτική κατάκτηση. Καλλιεργήστε την αισιοδοξία και αποφύγετε την αδιαλλαξία. Μην σας τρομάζουν οι φήμες για τυχόν δυσάρεστα στη δουλειά σας.

ΤΙΡ

Προγραμματίστε τις δραστηριότητες του επομένου μήνα γιατί διαφαίνονται πολλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνειδητοποιήστε καλύτερα την πραγματικότητα στον τομέα των σχέσεων και δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Η Αφροδίτη τονίζει την επιτυχία σας στο άλλο φύλο. Καλλιεργήστε την υπομονή και την ψυχραιμία στα πρακτικά θέματα και δεν θα βγείτε χαμένοι. Οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να τιθασεύσετε την ανυπομονησία και να μη δίνετε λάθος εντυπώσεις στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΤΙΡ

Χρησιμοποιήστε σωστά τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδιαφέρουσες οι μέρες, αλλά λίγο ρευστές, ενώ οι εμπειρίες κρύβουν κάποια μηνύματα. Σκεφτείτε και χρησιμοποιήστε τις αρετές σας για να μην πέσουν οι πρακτικές σας προσπάθειες στο κενό. Ζείτε ακόμα υπό την επήρεια κάποιων αρνητικών εξελίξεων, ιδιαίτερα στα αισθηματικά, γεγονός που σας κάνει διστακτικούς και ανασφαλείς.

ΤΙΡ

Φανείτε πιο τολμηροί στις επιδιώξεις σας, είναι η κατάλληλη περίοδος.

Λέων

Οι δικοί σας άνθρωποι ορθώνουν αιτήματα και εσείς πρέπει να ελιχτείτε πολύ ώστε να τα εκπληρώσετε. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι οικογενειακές σχέσεις, οι λεπτομέρειες μιας εξέλιξης και οι ανάγκες κάποιου παιδιού. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, να δώσετε θετικά δείγματα διαχείρισης κρίσεων και αποφύγετε να είστε μεροληπτικοί, μόνο και μόνο για να κλείσουν τα θέματα που σας απασχολούν.

ΤΙΡ

Αποφύγετε τις αντιδράσεις, αναπτύξτε τη διπλωματία.

Παρθένος

Στην εργασία θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις, λόγω μιας καλής επαγγελματικής επιλογής ή τοποθέτησης. Μικρές αλλαγές σε αυτόν τον χώρο μπορεί να φέρουν μεγάλα αποτελέσματα. Τομείς που θέλουν φροντίδα είναι η υγεία και τα οικονομικά σας. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζουν η κοινωνική ζωή και οι ερωτικές σχέσεις των νεότερων από εσάς.

ΤΙΡ

Διαχειριστείτε έξυπνα τον χρόνο σας!

Ζυγός

Αυτό το διάστημα έχει ανανεωτικό κλίμα και δείχνει να ενισχύει τον επαγγελματικό τομέα. Συναλλαγές, συνεννοήσεις και συνεργασίες θέλουν καλύτερη προσοχή. Ο Δίας αρχίζει να αποκαθιστά με τον δικό του ρυθμό σε ό,τι σας ταλαιπώρησε. Αγωνίζεστε και έχετε ακόμα δρόμο, αλλά αρχίζει ένα καλύτερο διάστημα ανεφοδιασμού και βελτίωσης της καθημερινότητας.

ΤΙΡ

Δείξτε υπομονή, οι συνθήκες της καθημερινότητας βελτιώνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες ευνοούν συναλλαγές σε δουλειές, καθώς και σκόπιμες μετακινήσεις. Ο Άρης σάς πιέζει να ολοκληρώσετε ό,τι αφήσατε στη μέση. Τα οικονομικά σας παραμένουν στην ίδια κατάσταση, με μικρές ευκαιρίες βελτίωσης, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε άμεσα. Η δουλειά συνεχίζει να έχει για άλλους δυσκολία και για άλλους αίσθημα καταπίεσης.

ΤΙΡ

Μην παραδίδετε εύκολα τα όπλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς η εβδομάδα δείχνει εξέλιξη στον τομέα των σχέσεων. Μπορείτε να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις, να αξιοποιήσετε γνωριμίες και νέες προσφορές, να προσδιορίσετε τι θέλετε και να το βάλετε στόχο για το επόμενο τρίμηνο. Τέλος, είναι η ιδανική στιγμή να βελτιώσετε τη σχέση με τον εαυτό σας, αποδεχόμενοι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν ή να βελτιωθούν.

ΤΙΡ

Χαρείτε την καθημερινότητα, αποφύγετε λάθη και απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς οι μέρες είναι περίεργες, αλλά όχι άσχημες. Η εργασία ενισχύεται και οι φιλόδοξοι του είδους θα μπορέσετε έπειτα από αρκετό καιρό να κάνετε κάποια βήματα μπροστά. Η Σελήνη, στο τελευταίο τέταρτο στον Ταύρο, φέρνει έναν άνθρωπο από το παρελθόν να ζητά την κατανόησή σας. Οι αναστατώσεις παραμένουν σε βασικούς τομείς, αλλά βελτιώνονται λίγο τα οικονομικά σας.

ΤΙΡ

Διαχειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες των διακοπών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες είναι συμπαθητικές, αλλά όχι εύκολες. Κυρίως ευνοούν τη δημιουργική σας έκφραση και σας υποχρεώνουν να επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Το καλό είναι ότι κάποιες οικονομικές καθυστερήσεις σταματούν και μπορείτε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο από εδώ και πέρα. Με εξαίρεση την εργασία, οι υπόλοιποι τομείς φαίνεται να λειτουργούν καλύτερα από πριν.

ΤΙΡ

Διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τους ανθρώπους και μάθετε να υπερασπίζεστε τα δικαιώματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το διάστημα της εβδομάδας προβλέπεται θετικό για τα προσωπικά και αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές, φροντίστε να απολαύσετε το μέρος και τις νέες γνωριμίες. Όσοι παραμένετε στην εργασία, προσπαθήστε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της και να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο για να θέσετε τις βάσεις για το μέλλον σας.

ΤΙΡ

Φροντίστε να δώσετε χώρο και χρόνο στις δικές σας ανάγκες, όσο κι αν οι άλλοι είναι σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας.

Από τον Κώστα Λεφάκη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα