Τα ζώδια της εβδομάδας 01/04-06/04

Οι κοινωνικές ανισότητες βρίσκονται στο προσκήνιο και απασχολούν την κοινή γνώμη. Κάποιοι φαίνεται να στοχεύουν στη δημιουργία αντιπαραθέσεων και τη δημιουργία εντυπώσεων, τις οποίες πρόκειται να εκμεταλλευτούν καταλλήλως αργότερα.

Κριός

Οι άλλοι προσπαθούν να σας πείσουν για τις απόψεις και τις θεωρίες τους. Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί μεγάλη διπλωματία εκ μέρους σας για να καταφέρετε να συνεννοηθείτε ή να διατηρήσετε ανέπαφα τα δικαιώματά σας. Αισθηματικά παραμένετε μετέωροι καθώς τα θέματα που σας απασχολούν δεν διευθετούνται. Οικονομικά φροντίστε να αρκεστείτε σε όσα διαθέτετε ή σε όσα κερδίζετε με την εργασία. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες οργανωθείτε καλύτερα και συστηματικότερα.

ΤΙΡ: Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας.

Ταύρος

Μικρές καθημερινές βελτιώσεις είναι στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν, κυρίως στον χώρο της εργασίας, ωστόσο θα έχετε και ενίσχυση ή κάλυψη από εκεί που δεν το περιμένετε. Η μεγάλη εικόνα είναι το μέλλον, το οποίο αρχίζει να διαμορφώνεται και θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στα ταλέντα και στις ικανότητές σας. Οικονομικά να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή αθέτησης κάποιας συμφωνίας.

ΤΙΡ: Σχεδιάστε με επιμέλεια τις αλλαγές που εξυπηρετούν το συμφέρον σας.

Δίδυμοι

Είστε εγκλωβισμένοι σε μια καθημερινότητα που σας κουράζει και σας ταλαιπωρεί. Φροντίστε τα θέματα της υγείας σας και μην παραμελείτε αυτά που πρέπει να κάνετε σχετικά με αυτήν. Τα ξεσπάσματά σας στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας μπορεί να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από αυτόν που φαντάζεστε. Αισθηματικά χρειάζεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις καθώς αυτά που δεν γίνονται, επιδεινώνουν τα προσωπικά σας αδιέξοδα.

ΤΙΡ: Φανείτε ψύχραιμοι απέναντι στις προκλήσεις της εργασίας.

Καρκίνος

Είναι η περίοδος που χρειάζεται να εργαστείτε σοβαρά, να υλοποιήσετε σχέδια και να έχετε επαφές με πελάτες ή συνεργάτες. Επαγγελματικά ταξίδια μπορεί να αναβληθούν για αργότερα, γεγονός που θα σας ανακουφίσει, καθώς δεν αισθάνεστε έτοιμοι να προσθέσετε νέες αρμοδιότητες. Αισθηματικά φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στην επικοινωνία για να αποφύγετε την ένταση και τις παρεξηγήσεις.

ΤΙΡ: Αφιερώστε χρόνο για τις ανάγκες της οικογένειας.

Λέων

Η εβδομάδα προβλέπεται να σας ταλαιπωρήσει όσον αφορά τα προσωπικά και αισθηματικά σας, καθώς εξακολουθούν να υφίστανται κάποια αδιέξοδα για όσους έχετε σχέση, ενώ για τους ελεύθερους οι νέες γνωριμίες δεν σας συναρπάζουν. Δώστε έμφαση στους άλλους τομείς της ζωής σας, ασχοληθείτε με ότι μπορεί να βελτιώσει τη θέση σας στην εργασία και σε ότι θα σας βοηθούσε να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΤΙΡ: Προσοχή στις μετακινήσεις και στις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Παρθένος

Αυτά που συμβαίνουν σας αναγκάζουν να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα πρακτικά και επαγγελματικά σας. Ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας και να ασχοληθείτε με θέματα που δεν είχατε υπολογίσει. Οικονομικά υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, χρειάζεται όμως λίγη ακόμα προσπάθεια μέχρι να θεωρήσετε ότι είστε ασφαλείς και δεν κινδυνεύετε από κάποιους επιτήδειους που σας έχουν ζημιώσει και στο παρελθόν.

ΤΙΡ: Στηρίξτε έναν φίλο σας που βρίσκεται σε συναισθηματικό αδιέξοδο.

Ζυγός

Τα αισθηματικά και προσωπικά σας θέματα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτή την εβδομάδα. Φροντίστε να είστε λογικοί στις επιδιώξεις σας και να μην υπερβάλετε στις απαιτήσεις σας. Όσοι είστε σε σχέση φροντίστε να μη δοκιμάζετε διαρκώς τα αισθήματα του συντρόφου σας και να μην επινοείτε κινδύνους. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε πολλούς λόγους για να είστε ικανοποιημένοι από τις καταστάσεις και δεν χρειάζεται να πιέζετε για περισσότερα.

ΤΙΡ: Ισορροπήστε τις ασχολίες σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

Σκορπιός

Επηρεάζεστε από γεγονότα και προσπαθείτε να καλύψετε εκείνους που αγαπάτε, ξεπερνώντας ακόμα και κάποιους προσωπικούς σας κανόνες. Είναι καλύτερα όμως να λειτουργήσετε με μέτρο και να μην αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Η οικογένεια, οι κοινωνικές σχέσεις, το προσωπικό σας περιβάλλον είναι τομείς που θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους, ενώ τα οικονομικά σας επηρεάζονται άμεσα από αυτές σας τις ενέργειες.

ΤΙΡ: Φροντίστε την ασφάλεια των κεκτημένων σας.

Τοξότης

Χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί αυτήν την εβδομάδα, καθώς αισθάνεστε πιο δυνατοί και πιο ευνοημένοι από κάποιους άλλους. Οι προκλήσεις στα προσωπικά, αισθηματικά και επαγγελματικά πολλαπλασιάζονται αλλά έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα αφ υψηλού και να αγνοείτε τον κίνδυνο της απομόνωσης, ή της συσπείρωσης των άλλων απέναντί σας. Επίσης να θυμάστε ότι η κοινή λογική, είναι κάτι πολύ δυσεύρετο τις ημέρες αυτές.

ΤΙΡ: Τακτοποιήστε λογαριασμούς και κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες.

Αιγόκερως

Παραγωγική προβλέπεται για εσάς η εβδομάδα που ακολουθεί. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και εργασίας, ξεπεράστε την αναβλητικότητα των προηγούμενων εβδομάδων και υπερασπιστείτε αποτελεσματικά τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Κοινωνικά θα έχετε ευκαιρίες για νέες συναναστροφές, μερικές από τις οποίες θα σας βοηθήσουν και σε άλλους τομείς, όπως τα επαγγελματικά και κατά δεύτερο λόγο και στα οικονομικά, υποδεικνύοντάς σας τρόπους να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας.

ΤΙΡ: Μην είστε απερίσκεπτοι σε θέματα υγείας.

Υδροχόος

Αποφύγετε να εκθέσετε ιδέες και απόψεις σε εκείνους που επιμένουν να παραμένουν κολλημένοι στο παρελθόν. Ό,τι καταφέρετε αυτήν την εβδομάδα θα είναι αποκλειστικά δικό σας δημιούργημα και γι αυτό, φροντίστε να επεξεργαστείτε τη στρατηγική και να καλύψετε τις αδυναμίες σας. Αισθηματικά εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και θυμηθείτε ότι οι παραχωρήσεις που κάνετε έχουν μεγαλύτερο κόστος παρά όφελος. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό και την υγεία σας.

ΤΙΡ: Ευκαιρία να θέσετε τα όριά σας στον σύντροφό σας.

Ιχθύες

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να επιλύσετε τις διαφορές σας με ανθρώπους του προσωπικού σας περιβάλλοντος, ή να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Θέματα εκτός προγραμματισμού θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη και, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα νιώσετε ιδιαίτερα τυχεροί που αποφύγατε να εκτεθείτε και δεν λειτουργήσατε παρορμητικά. Φροντίστε να κλείσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ή να ασχοληθείτε αποτελεσματικά με όσα απαιτεί η γραφειοκρατία μιας υπόθεσής σας.

ΤΙΡ: Ασχοληθείτε με την εικόνα και την κοινωνική σας ζωή.

Από τον Κώστα Λεφάκη

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα