Τα λάθη που κάνετε με το αποσμητικό σας στο γυμναστήριο

Τα αποσμητικά μας προστατεύουν από τον ιδρώτα και μας επιτρέπουν να έχουμε μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας όλη μέρα. Ειδικά πριν ή μετά τη γυμναστική, συνηθίζουμε να εφαρμόζουμε αποσμητικό αφού ιδρώνουμε αρκετά. Υπάρχει, όμως, ένα λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι με το αποσμητικό τους, ειδικά όσοι γυμνάζονται.

Αν βάζετε αποσμητικό το πρωί μετά το ντους, πριν το γυμναστήριο ή μετά το ντους στο γυμναστήριο, τότε δεν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο σωστός τρόπος είναι να εφαρμόζετε το αποσμητικό στις μασχάλες σας το βράδυ, πριν πέσετε για ύπνο. Με αυτό τον τρόπο το αποσμητικό έχει τον χρόνο να στεγνώσει στις μασχάλες. Το πρωί και πριν τη γυμναστική αφαιρέστε με σαπούνι και νερό τυχόν υπολείμματα.
Πριν το εφαρμόσετε πρέπει το δέρμα σας να είναι εντελώς στεγνό ενώ πριν γυμναστείτε πρέπει το αποσμητικό σας να έχει στεγνώσει καλά.
Εάν ιδρώνετε αρκετά κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τότε χρειάζεται να αναπληρώσετε τα χαμένα υγρά του σώματός σας. Δοκιμάστε το THE ACTIVE Club XTRA HYDRATION ένα υποτονικό ρόφημα με το καινοτομικό συστατικό SUSTAMINE και μαγνήσιο, ασβέστιο, βιταμίνες C, B3, Β5, Β6, Β12 με κλινικά αποδεδειγμένη δράση για γρήγορη απορρόφηση και ενυδάτωση του οργανισμού.

Πηγή: The Active Club

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα