Σαλάτα ψαριού

1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λεμόνι, το αλάτι και το ελαιόλαδο και τους προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το σέλινο, τις πίκλες, το μαϊντανό και την πατάτα.

2. Ανακατεύουμε καλά πριν βάλουμε το ψάρι.

3. Τελευταία βάζουμε την μαγιονέζα και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο.

ΥΛΙΚΑ:

1 Λεμόνι (το χυμό)
4 κς. Ελαιόλαδο
Αλάτι
2 Φρέσκα κρεμμύδια (κομμένα σε λεπτές ροδέλλες)
1 Κλωνάρι σέλινο (κομμένο σε λεπτές φέτες)
1-2 Αγγουράκια pickles (κομμένα σε κυβάκια)
1/4 Φλιτζάνι μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
1 Μεγάλη πατάτα (βραστή και κομμένη σε κυβάκια)
500 γρ. Φιλέτο ψαριού (βραστό)
1 Φλιτζάνι μαγιονέζα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα