Σαλάτα με μαύρες φακές και αβοκάντο

1. Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ, περιχύνουμε με την σάλτσα την οποία έχουμε χτυπήσει προηγουμένως ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Tip: Είναι πολύ σημαντικό τα λαχανικά μας να είναι κρύα (στο ψυγείο) και στεγνά.

ΥΛΙΚΑ:

2 φλιτζ. μαύρες φακές (βρασμένες και σουρωμένες)
2 φλιτζ. ψιλοκομμένο μαρούλι 
1 αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια 
1 φλιτζ. ψιλοκομμένο ραντίτσιο 
Σάλτσα: 6-8 κ.σ. ελαιόλαδο 
ξύσμα και χυμό από ένα λάιμ 
2 κ.σ. μουστάρδα Dijon 
1/2 κ.γ. ροζ αλάτι Ιμαλαΐων 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα