Πώς θα κάνετε κάποιον να απαντήσει στα μηνύματά σας;

Ο συνιδρυτής του site OkCupid- Christian Rudder, πρόκειται να σας δώσει τον τέλειο λόγο για να ενδιαφερθείτε ακόμη λιγότερο για τις διαδικτυακές γνωριμίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας του, τα διαδικτυακά μηνύματα που παίρνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά ανταπόκρισης είναι μεταξύ 40- 60 χαρακτήρων ενώ δεν παίρνουν πολύ χρόνο, προσπάθεια, ή διόρθωση.

Και ενώ το ένστικτό σας (ικανότητα) να γράψετε ένα ενδιαφέρον, προνοητικό, μοναδικό μήνυμα για κάποιον για τον οποίο ενδιαφέρεστε είναι μεγάλο, η μελέτη επίσης έδειξε ότι δεν είναι μόνο περισσότερο αποδοτικό να στέλνετε σε όλους το ίδιο, κατά κάποιον τρόπο έξυπνο μήνυμα, αλλά επίσης έχει φανεί ότι είναι 75 τοις εκατό το ίδιο αποδοτικό με το να γράψετε κάτι συγκεκριμένο σε εκείνο το άτομο.

Κάντε λοιπόν ένα βήμα πίσω, γράψτε κάτι γρήγορο και αστείο που να φανερώνει την προσωπικότητά σας και κάντε αντιγραφή και επικόλληση τον δικό σας τρόπο για κάτι που είναι σχετικά παρόμοιο με την αγάπη και τον έρωτα.

Διαβάστε ακόμη: 

Αμμωνία: Γιατί πρέπει να την αποφεύγουμε στις βαφές και πως ανέτρεψε τα δεδομένα η ΚΟΡΡΕΣ με τη νέα Argan Oil Advanced Colorant

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα