Πώς απέκτησε η Jessica Alba το τέλειο σώμα που έχει στο sequel του Sin City;

Το πολυαναμενόμενο sequel του Sin City, Sin City: A Dame to Kill For, έφτασε και η Jessica Alba που πρωταγωνιστεί σε αυτό έχει εκπληκτικό σώμα το οποίο δε μαρτυράει με τίποτα ότι αυτή η γυναίκα έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Σύμφωνα με την personal trainer της, Jennifer Johnson, χρειάστηκε σκληρή δουλειά (2-5 ώρες προπόνησης την ημέρα) για να τα καταφέρει. Η Johnson χορογράφησε όλες τις χορογραφίες της Alba στην ταινία και τη βοήθησε και στο να δείχνει πιο αισθησιακή. Δείτε ποια είναι τα μυστικά της ηθοποιού που μεταμόρφωσαν το σώμα της.

Πώς πήγε η προπόνηση της Jessica Alba; 

«Ο χαρακτήρας της Alba ήταν ήδη μία χορεύτρια από την πρώτη ταινία αλλά τώρα υποτίθεται πως έχουν περάσει οχτώ χρόνια από τότε πράγμα που σημαίνει πως έπρεπε να έχει γίνει μία εκπληκτική χορεύτρια. Η Jessica είναι τόσο ξεχωριστή και κάνει ακριβώς ότι της λες», είπε η προπονήτριά της.

Πώς ακριβώς προπονήθηκε; 

«Ξεκινήσαμε μερικούς μήνες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα κάνοντας κάποιες γενικές αερόβιες κινήσεις χορού πριν μπούμε σιγά σιγά στις συγκεκριμένες χορευτικές κινήσεις που έπρεπε να κάνει στην ταινία. Προς το τέλος είχαμε φτάσει να κάνουμε μερικές ώρες την ημέρα πρόβες, 4-5 μέρες την εβδομάδα».

Τι ασκήσεις της έκανε; 

«Το κάθε μάθημα κρατούσε από 60 έως 90 λεπτά. Στη διάρκεια της πρώτης μισής ώρας κουνούσαμε τα οπίσθιά μας, κάναμε χορευτικές κινήσεις hip-hop, άλματα και γενικά ιδρώναμε πάρα πολύ. Μετά από αυτό περνούσαμε στα χέρια χρησιμοποιώντας λάστιχα. Κάναμε λάστιχα για 10 λεπτά και έπειτα περνούσαμε στα ελαφριά βάρη για να κάνουμε μερικές έντονες ασκήσεις εδάφους. Τελείωναμε με ασκήσεις για τους κοιλιακούς τις οποίες κάναμε στο πάτωμα ή πάνω σε μπάλες».

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί τα άλλα μοντέλα αντιπαθούν την Kendall Jenner;

Δείτε τα ωραιότερα γιλέκα που θα μεταμορφώσουν τα χειμερινά σας σύνολα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα