Κάποια φρούτα και λαχανικά έχουμε συνηθίσει να τα καταναλώνουμε ωμά-όπως τις ντομάτες ή τα αγγούρια- και κάποια άλλα –όπως το μπρόκολο-τα προτιμάμε μαγειρεμένα.
Σύμφωνα με τους ειδικούς η βιταμίνη C που υπάρχει στα περισσότερα λαχανικά αλλά και η βιταμίνη Β και άλλες θρεπτικές ουσίες καταστρέφονται από τη θερμότητα, όμως σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να κάνει το αντίθετο, δηλαδή να ενισχύσει τις αντιοξειδωτικές ουσίες. Τελικά πώς πρέπει να τα καταναλώνουμε;
Διαβάστε τη συνέχεια στο Unique By Ermes