Ποια φρούτα και λαχανικά πρέπει να τρώμε ωμά και ποια μαγειρεμένα;

Κάποια φρούτα και λαχανικά έχουμε συνηθίσει να τα καταναλώνουμε ωμά-όπως τις ντομάτες ή τα αγγούρια- και κάποια άλλα –όπως το μπρόκολο-τα προτιμάμε μαγειρεμένα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η βιταμίνη C που υπάρχει στα περισσότερα λαχανικά αλλά και η βιταμίνη Β και άλλες θρεπτικές ουσίες καταστρέφονται από τη θερμότητα, όμως σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να κάνει το αντίθετο, δηλαδή να ενισχύσει τις αντιοξειδωτικές ουσίες. Τελικά πώς πρέπει να τα καταναλώνουμε;

Διαβάστε τη συνέχεια στο Unique By Ermes

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα