Peelings: Ξεχάστε τα παραδοσιακά και δοκιμάστε τα νέας γενιάς Peelings

Στο Ινστιτούτο Αισθητικής της Μαρίας Αργείτου η γυναίκα μπορεί να αφεθεί με απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια, γνωρίζοντας πως θα ανανεωθεί ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Με εμπειρία 40 χρόνων στον χώρο, επιμένει να προτείνει μόνο όσα η κάθε επιδερμίδα έχει πραγματικά ανάγκη, παρέχοντας τις πιο εξελιγμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, από εταιρείες πρωτοπόρες στο είδος τους, που θα σας κάνουν να “ακτινοβολείτε” λάμψη και υγεία!

ΤΑ PEELING ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΓΥΜΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ 

Η Μαρία Αργείτου μας συστήνει τα peelings νέας γενιάς και όταν τη ρωτάμε τι διαφορά  έχουν από τα χημικά peelings που ξέραμε ως τώρα, μας λέει ότι τα πρώτα «επανεκπαιδεύουν το δέρμα να αναπλάθεται από μόνο».  Σημαντικός λόγος για να συνεχίσουμε τις ερωτήσεις μας.

1 Είχατε πότε φανταστεί ότι θα μπορούσατε να κάνετε γυμναστική στο δέρμα σας; 

Η απάντηση είναι ναι, με τα συστήματα αναδόμησης ή τα peelings νέας γενιάς.

2 Τι είναι τα συστήματα αναδόμησης; 

Η pHformula, μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο της αισθητικής, δημιούργησε τα τα peelings νέας γενιάς, που βασίζονται στην τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής, με γνώμονα την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος.

3 Ποια η διαφορά των χημικών peelings από τα peelings νέας γενιάς; 

Ο μηχανισμός δράσης της ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης είναι τελείως διαφορετικός από τα χημικά peelings. Τα χημικά peelings προκαλούν κυρίως την αποφλοίωση του δέρματος, ενώ η ελεγχόμενη αναδόμηση προκαλεί ενεργά την επιτάχυνση της αναγέννησης των κυττάρων στα διάφορα στρώματα του δέρματος, μειώνοντας αισθητά τον τραυματισμό και τον επιφανειακό ερεθισμό του. Τα χημικά peelings προκαλούν βαθιά και ανομοιόμορφη αποφολίδωση, ευαισθητοποιούν το δέρμα, δημιουργούν δυσχρωμίες και έχουν μεγάλο χρόνο αποκατάστασης.

Τα peelings που έχουν την ικανότητα να εισχωρούν βαθιά στο δέρμα και να αυτοεξουτεδερώνονται, προκαλώντας μια πολύ ήπια απολέπιση και δίνοντας το ερέθισμα στη βασική στιβάδα να παράγει συνεχώς νέα κύτταρα, ώστε να μειώνουν τον χρόνο ανανέωσης του δέρματος. Διεγείρουν τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών, αυξάνουν τη σύνθεση του κολλαγόνου και τον σχηματισμό του υαλορονικού οξέος και έτσι επανεκπαιδεύουν το δέρμα να αναπλάθεται από μόνο του, το «γυμνάζουν». Δεν καταστρέφουν τα κύτταρα αλλά τα ενεργοποιούν. Συνεχίζοντας τη θεραπεία στο σπίτι με τα προϊόντα της ίδιας φιλοσοφίας, επιτυγχάνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται ο χρόνος αναγέννησης του δέρματος.

4 Ποιος είναι ο κύκλος αναγέννησης του δέρματος; 

Το δέρμα αναγεννιέται συνεχώς από μόνο του. Ο χρόνος αναγέννησης αυξάνεται παράλληλα με την αύξηση της ηλικίας:

Παιδική ηλικία: κάθε 14 μέρες

20 ετών: κάθε 20 μέρες

30 ετών: κάθε 28-30 μέρες

40 ετών: κάθε 40 ημέρες

50 ετών: κάθε 75 ημέρες

60 ετών:  κάθε 100 ημέρες

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι χρόνο με τον χρόνο, η ικανότητα αναγέννησης του δέρματος μειώνεται.

5 Πότε ξεκινάει η γήρανση του δέρματος;

 Η γήρανση του δέρματος ξεκινάει από την ηλικία των 18 ετών. Η δεκαετία 18-28 ετών είναι η καλύτερη του ηλικία, στα 28-55 αρχίζουν να φαίνονται τα σημάδια γήρανσης και μετά τα 55 φαίνεται η μεγάλη αλλαγή.

6) Ποια είναι τα προβλήματα του δέρματος, εκτός από τη βιολογική γήρανση, που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με τα peelings νέας γενιάς;

 • Φωτογήρανση
 • Περιβαλλοντική γήρανση
 • Τραχιά και ανομοιογενή υφή
 • Μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση
 • Ακμή και ουλές ακμής
 • Διεσταλμένοι πόροι
 • Ρύθμιση λιπαρότητας
 • Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα
 • Ροδόχρου νόσο, με την έννοια ότι μπορούμε να μειώσουμε τη φλεγμονή και να ενισχύσουμε την άμυνα του δέρματος, ώστε να το καταστήσουμε ικανό να αντιμετωπίσει τόσο τις ορμονικές αλλαγές όσο και τους εξωτερικούς παράγοντες.

7)  Ποιες είναι οι αντενδείξεις;

 • Αλλεργία στα οξέα
 • Θεραπεία με ρετινόλη
 • Ενεργός έρπης
 • Ιστορικό υπερτροφικών ή χηλοειδών ουλών
 • Εγκυμοσύνη και θηλασμός
 • Κάθε ιατρική θεραπεία δέρματος που βρίσκεται σε εξέλιξη

8) Από ποια ηλικία μπορούμε να κάνουμε θεραπείες με τα peelings νέας γενιάς; 

Η έναρξη αυτών των θεραπειών ξεκινάει από την ηλικία των 28 ετών, εκτός εάν υπάρξει πρόβλημα νωρίτερα, που πρέπει να αντιμετωπίσουμε π.χ. ακμή. Γίνονται περίπου έξι θεραπείες, με μεσοδιάστημα -2-3 εβδομάδων. Αν ακολουθήσετε συστηματικά το πρόγραμμα, και με τα αντίστοιχα προϊόντα καθημερινής φροντίδας, το αποτέλεσμα είναι αθροιστικό. Έτσι, μετά την πάροδο 2-3 χρόνων, η εμφάνιση του δέρματος ανήκει στην προηγούμενη δεκαετία, διότι έχουμε επιβράδυνση της διαδικασίας της φυσιολογικής γήρανσης.

9) Ποια εποχή κάνουμε τα peelings; 

Τα peelings πρέπει να γίνονται όταν δεν έχουμε μεγάλη ηλιοφάνεια, δηλαδή από αρχές Νοεμβρίου έως τέλος Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.mariaargeitou.gr ή καλέστε στο 2106742622

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα