Παγωτό σοκολάτα

1. Σε ένα μίξερ χτυπάμε – για 4-5 λεπτά – τα αυγά, τους κρόκους, τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να τριπλασιαστεί σε ποσότητα.

2. Προσθέτουμε τη λιωμένη (χλιαρή) σοκολάτα (σε μπεν μαρί).

3. Μόλις τα υλικά μας ενωθούν, προσθέτουμε τη σαντιγί και χτυπάμε για άλλα 3 λεπτά να αφρατέψει το μείγμα μας.

3. Βάζουμε το μείγμα μας σε μια φόρμα της αρεσκείας μας και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 6-8 ώρες, ανάλογα με τη θερμοκρασία του ψυγείου μας.

ΥΛΙΚΑ:

3 αυγά
2 κρόκους αυγών
1 φλυτζ. ζάχαρη
1,5 κουτ. γλ. υγρή (ή σκόνη) βανίλια
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
500 ml κρέμα γάλακτος (χτυπημένη σε σαντιγί)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα