Παγωτό με καφέ και Sweete stevia
  1. Βάζουμε τα 100 ml κρέμα γάλακτος μαζί με τον καφέ σε ένα μπολ και τα αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά στην άκρη.
  1. Βάζουμε τα υπόλοιπα 400 ml της κρέμας γάλακτος στο κάδο ενός μίξερ και προσθέτουμε τα 100 ml με τον καφέ (εάν δεν έχουν διαλυθεί οι κόκκοι του καφέ τα περνάμε από ένα μικρό σουρωτήρι) και τα χτυπάμε μέχρι να πήξουν.
  1. Εν τω μεταξύ λιώνουμε την σοκολάτα σε bain-marie.
  1. Χτυπάμε τους κρόκους με την Sweete stevia και την βανίλια μέχρι να γίνουν σαν παχύρευστη κρέμα για περίπου 4 λεπτά και πολύ προσεκτικά ρίχνουμε τη σοκολάτα.
  1. Στην συνέχεια προσθέτουμε τη σαντιγί και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  1. Τα βάζουμε μέσα σε ένα μακρόστενο ταψί του κέικ.
  1. Τέλος, βάζουμε το μίγμα στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.

Η Sweete stevia είναι…σκέτη γλύκα! 

Βρείτε εδώ περισσότερες συνταγές.

ΥΛΙΚΑ:

100ml κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ
400ml κρέμα γάλακτος
125 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα
3 κρόκους
35 γρ. Sweete stevia
1 κ.σ. υγρή βανίλια ή μια βανίλια

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα