Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: Κοιμόμαστε με στιλ και γιορτάζουμε την αγαπημένη μας ημέρα στο κρεβάτι
Instagram @camillacoelho

Αχ, ο ύπνος… Τι μπορεί να συγκριθεί με έναν καλό, βαθύ, ήρεμο ύπνο; Μα φυσικά, τίποτα! Παγκόσμια Ημέρα του ύπνου λοιπόν, σήμερα κι αντί για τα καλά μας θα φορέσουμε… τις καλές μας πιτζάμες και θα γιορτάσουμε ίσως, την μεγαλύτερη απόλαυση αυτής της ζωής. Στρώνουμε τις κουβερτούλες μας, παίρνουμε αγκαλιά το αγαπημένο μας φουσκωτό μαξιλάρι και μπαίνουμε κάτω από το ζεστό μας πάπλωμα. Η μέρα είναι αφιερωμένη στον ύπνο και σκοπεύουμε να την τιμήσουμε, περνώντας την ολόκληρη, στο κρεβάτι!

Instagram @chiaraferragni
Instagram @maralafontan

Ο ύπνος είναι ζωή. Ανάγκη, απόλαυση, ευχαρίστηση και πηγή δύναμης για να βγάλουμε τις δύσκολες και κουραστικές μέρες που μας ταλαιπωρούν. Η αίσθηση του να βγάζουμε τα ρούχα μας, να φοράμε τις ζεστές πιτζάμες και να ξαπλώνουμε στο ολόδικό μας άνετο κρεβάτι, είναι αναντικατάστατη. Ακόμα και η μεσημεριανή σιέστα του καναπέ, εκείνες τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, είναι το διάλειμμα της ημέρας, μια πινελιά αναζωογόνησης που δεν θα αλλάζαμε με τίποτα. Σήμερα όμως, περισσότερο από κάθε άλλη μέρα θα σπάσουμε κάθε ρεκόρ και… θα κοιμηθούμε. Φυσικά, πάντα με στιλ.  

Instagram @camillacoelho
Sweatpants: Η τάση της πανδημίας που ήρθε για να μείνει
Instagram @negin_mirsalehi

Ελαφριές σατέν, χουχουλιάρικες με αρκουδάκια, ανδρικές με ρίγες και luxury ρόμπες. Κάθε sleepwear look είναι ευπρόσδεκτο, εφόσον υπηρετεί μία και μόνο προϋπόθεση: την άνεση. Τίποτα που να μας πιέζει, τίποτα που να μας ενοχλεί και να χαλάσει τον υπέροχο ύπνο μας.

Instagram @chiaraferragni

Γι’ αυτό και σήμερα, θα κλείσουμε τα παντζούρια, θα βυθιστούμε στο κρεβάτι μας και θα γιορτάσουμε το πιο πολύτιμο αγαθό, τον ύπνο. Όνειρα γλυκά!  

Instagram @maralafontan
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα