Νηστίσιμα μακαρόνια με κιμά σόγιας

1. Βράζουμε τη σόγια σε 6 ποτήρια νερό.Μόλις βράσει, τη βγάζουμε από τη φωτιά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα για περίπου 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια σουρώνουμε και ξεπλένουμε για 2-3 φορές, στραγγίζουμε καλά και την αφήνουμε στην άκρη.

2. Σε μία άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά με κλειστό το καπάκι και στη συνέχεια προσθέτουμε το κόκκινο κρασί, αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί και ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και τον ντοματοπολτό, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά (ζάχαρη,μπαχάρι,μείγμα για μπάρμπεκιου,αλάτι και πιπέρι).

3. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 25 λεπτά. Στη συνέχεια, δυναμώνουμε την φωτιά και αφαιρούμε το καπάκι και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά. Περιμένουμε να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα σουρωμένα σπαγγέτι μέσα.

ΥΛΙΚΑ:

2 ποτήρια σόγια
6 ποτήρια νερό
4 κρεμμύδια (λιωμένα στο μούλτι με λίγο νερό)
6 κ.σ. ελαιόλαδο
½ ποτήρι κόκκινο κρασί
1 κιλό χυμό ντομάτας
2 κ.σ. τοματοχυμός
1 κ.σ ζάχαρη
1 κ.σ. μπαχάρι
1 κ.σ. μείγμα για μπάρμπεκιου
Αλάτι και πιπέρι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα