1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200° Κελσίου για 10 λεπτά.
2. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη για περίπου 3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα- ένα και συνεχίζουμε το χτύπημα για αλλά δυο λεπτά.
3. Ρίχνουμε το αλεύρι σταδιακά και μετά τη λιωμένη σοκολάτα σε bain-marie. Χτυπάμε για αλλά δυο λεπτά και με τη βοήθεια μιας κουτάλας για παγωτό βάζουμε 1 κουτάλια σε κάθε θηκάκι.
4. Στη συνέχεια βάζουμε 3-4 φρούτα του δάσους και σκεπάζουμε με άλλη μια κουτάλια από το μίγμα του κέικ. Ψήνουμε στους 180° για 30 λεπτά.
Tip: Τα θηκάκια του κέικ τα τοποθετούμε σε ένα ταψί περίπου 24×30 και μετά τα γεμίζουμε.
Επισκεφτείτε το site των Marks & Spencer εδώ.
ΥΛΙΚΑ:
100 γρ. βούτυρο
100 γρ. ζάχαρη (golden caster sugar M&S)
4 αυγά
75 γρ. αλεύρι (plain white flour M&S)
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα M&S (2 συσκευασίες των 150 γρ.)
1 συσκευασία φρούτα του δάσους (British summer fruit selection M&S)
1 συσκευασία θηκάκια ψησίματος (mini loaf cases M&S)