Κλέλια Πανταζή: Τα fitness tips της πρωταθλήτριας

Η όμορφη Κλέλια Πανταζή, εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της κάθε Κυριακή στο σόου χορού του ΑΝΤ1, τόσο τα μέλη της κριτικής επιτροπής, όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Η ίδια όπως ξέρετε ήταν αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής. Όταν όμως σταμάτησε, ένιωσε πως έχασε τη ζωή της -αυτό έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Εκείνο το διάστημα, για να το ξεπεράσει, πήγε σε ψυχολόγο, ενώ πήρε και δεκαπέντε ολόκληρα κιλά, μια και δεν ήθελε με τίποτα να γυμναστεί.

Σιγά σιγά όμως, με πείσμα, θέληση και πάρα πολύ δουλειά, κατάφερε να επανέλθει στις τέλειες αναλογίες της.

Άρχισε να πηγαίνει στο γυμναστηρίο και μετέπειτα έφτιαξε το δικό της home gym, στο οποίο ασκείται καθημερινά, παρέα με την αδεφή της.

Αερόβια άσκηση, βάρη, κοιλιακοί και λάστιχα, πρωταγωνιστούν στην ημερήσια άσκησή της, η οποία δεν ξεπερνάει τη μιάμιση ώρα.

Παράλληλα άρχισε τις εξαντλητικές και πολύωρες πρόβες για το σόου χορού του ΑΝΤ1 και είπε ναι σε ένα υγιεινό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής.

Tip: Η μέρα της ξεκινάει με ένα τοστ, με άπαχο τυρί και γαλοπούλα, στο μεσημεριανό της υπάρχει πάντα κρέας ή ψάρι μαζί με λαχανικά και το βράδυ τρώει λίγο, και αρκετή ώρα πριν πέσει για ύπνο.

Διαβάστε εδώ: Στέλλα Καλλή: Το πρωί στο γυμναστήριο, το βράδυ στην πίστα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα