Θέλεις πλούσια και υγιή μαλλιά; Η κλινική με την κορυφαία τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών που προτιμούν οι stars βρίσκεται στην Ελλάδα

Τα πλούσια, λαμπερά και υγιή μαλλιά προσθέτουν στην θηλυκότητα μιας γυναίκας, μας δίνουν στιλ και αυτοπεποίθηση. Για αυτό, η απώλεια των μαλλιών είναι πραγματικός εφιάλτης!

Οι τούφες των μαλλιών που πέφτουν μας τρομάζουν. Δεν ξέρουμε σε τι οφείλεται και δεν ξέρουμε πώς να το διορθώσουμε. Οι γυναίκες, πλέον, χάρη στις νέες τεχνολογίες, μπορούμε να πετύχουμε μεταμόσχευση μαλλιών αλλά και αποκατάσταση φρυδιών που θα είναι πιο αποτελεσματική από ποτέ.

To DHI Medical Group ειδικεύεται στην αποκατάσταση μαλλιών εδώ και 50 χρόνια, βοηθώντας περισσότερους από 260.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Ο διευθυντής κλινικής της Θεσσαλονίκης Γιώργος Κοτταρίδης εξηγεί: “Η απώλεια μαλλιών μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σας και μπορεί να οδηγήσει σε άγχος και κατάθλιψη. Έρευνες δείχνουν ότι η αποκατάσταση μαλλιών μπορεί να αποκαταστήσει την χαμένη αυτοπεποίθηση. ”

Προσθέτει: “Η αποκατάσταση των μαλλιών είναι μια περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, διασφάλισης ποιότητας και την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία. Χρησιμοποιούμε πολύ αυστηρά πρωτόκολλα και όλες οι διαδικασίες εκτελούνται μόνο από πιστοποιημένους γιατρούς. ”

Ο ειδικός της DHI απαντά σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που θέτουν οι ασθενείς μας:

Πώς λειτουργεί;

“Χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνικές μεταμόσχευσης, αντικαθιστώντας τις ξεπερασμένες μεθόδους FUE και FUT που απαιτούν τομές. Η άμεση εμφύτευση τρίχας πρωτοστατεί από την DHI και προσφέρεται αποκλειστικά από εμάς. Μεταφέρουμε τους θύλακες των τριχών από τη ‘’δότρια’’ περιοχή στην ‘’λήπτρια’’ χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μεθοδολογία μας και το πατενταρισμένο DHI Implanter, το οποίο είναι πολύ λιγότερο επεμβατικό και πιο αποτελεσματικό”.

Πόση ώρα διαρκεί;

“Εξαρτάται από το άτομο. Η διαδικασία διαρκεί 2-6 ώρες και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του την επόμενη μέρα”.

Πόσα μοσχεύματα θα χρειαστώ;

“Με βάση τη σωστή διάγνωση, εξάγουμε τη μέγιστη ποσότητα μαλλιών για να καλύψουμε την περιοχή έτσι ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη πυκνότητα και 100% φυσικό αποτέλεσμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν την έρευνά τους πριν έρθουν στην κλινική και έχουν ήδη μια ιδέα για το πόσα μοσχεύματα «χρειάζονται» για να επιτύχουν μια καλή μεταμόσχευση μαλλιών. Προσπαθώντας να υπολογίσετε τα μοσχεύματα από τις πληροφορίες που βρίσκετε στο διαδίκτυο, μπορεί να εξαπατηθείτε, γι ‘αυτό θα χρειαστεί χρόνος στην αρχική αξιολόγηση για να εξηγήσουμε πώς λειτουργούν όλα”.

Πονάει;

“Η διαδικασία είναι ανώδυνη και ελάχιστα επεμβατική χρησιμοποιώντας μικροσκοπικά όργανα μίας χρήσης, με διάμετρο 1mm ή λιγότερο και γίνεται με τοπική αναισθησία. Έχοντας πλήρη συνείδηση, ο ασθενής μπορεί να απολαμβάνει την επένβαση με μουσική ή τηλεόραση ή απλά να πάρει ένα υπνάκο».

Δείτε αποτελέσματα πριν και μετά εδώ

Είναι η αποκατάσταση μαλλιών ασφαλής;

“Λαμβάνουμε εξαιρετικά σοβαρά τα πρωτόκολλα εκπαίδευσης και ασφάλειας. Οι γιατροί μας που αναλαμβάνουν όλες τις διαδικασίες είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από την Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών του Λονδίνου. Τα punches και οι βελόνες που χρησιμοποιούνται για την εμφύτευση χρησιμοποιούνται μία φορά για κάθε διαδικασία και στη συνέχεια καταστρέφονται. Είμαστε ακόμα μοναδικοί από αυτή την άποψη”.

Είναι αποτελεσματικό;

«Το ποσοστό επιβίωσης των μοσχευμάτων της DHI είναι το υψηλότερο στην αγορά αποκατάστασης μαλλιών – χρησιμοποιούμε Hypothermosol που διατηρεί το ποσοστό επιβίωσης έως και 97% έναντι του μέσου όρου που κυμαίνεται σε 60-75%. Οι εμφυτευμένες τρίχες συνεχίζουν να αναπτύσσονται καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας».

Τα αποτελέσματα φαίνονται φυσικά;

“Χρησιμοποιώντας το πατενταρισμένο DHI Implanter οι γιατροί μπορούν να ελέγξουν το βάθος, την κατεύθυνση και τη γωνία κάθε τριχοθυλακίου επιτυγχάνοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα”.

Πώς λειτουργεί η αποκατάσταση των φρυδιών; 

“Το DHI Medical Group έχει αναπτύξει δύο διαφορετικές τεχνικές αποκατάστασης και σχηματισμού των φρυδιών, κατάλληλες για γυναίκες και άνδρες. Οι τεχνικές αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά περίπτωση ή ακόμη και συνδυαστικά, σύμφωνα με τις συστάσεις του συμβούλου της DHI.

Με την τεχνική εμφύτευσης Direct Hair Implantation, επιλεγμένα τριχοθυλάκια όμοια με αυτά των φρυδιών, επιλέγονται από το πίσω μέρος του κεφαλιού και στη συνέχεια εμφυτεύονται ένα προς ένα στη περιοχή των φρυδιών, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που επέλεξε ο ασθενής. Η Direct Hair Implantation εκτελείται μόνο από έμπειρους γιατρούς, είναι απόλυτα ασφαλής και προσφέρει 100% φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα”.

Αν θέλω να κάνω σχηματισμό φρυδιών, υπάρχει εναλλακτική; 

“Η εναλλακτική επιλογή για την αποκατάσταση των φρυδιών είναι το Micro-Pigmentation. Πρόκειται για μια σύγχρονη τεχνική, παρόμοια με το τατουάζ φρυδιών και το μόνιμο μακιγιάζ, που όμως είναι ιδικά σχεδιασμένο για το σχηματισμό φρυδιών.  Το Micro-Pigmentation χρησιμοποιεί μη τοξικές χρωστικές για το σχεδιασμό πολύ μικρών γραμμών στην περιοχή των φρυδιών που προσομοιάζουν άριστα μικρές τρίχες και προσφέρουν ένα ορατό και φυσικό αποτέλεσμα, άμεσα”.

Είναι φθηνότερο να το κάνουμε στην Τουρκία;

“Τα τελευταία χρόνια, η Τουρκία έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για όσους αναζητούν μια οικονομική λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης. Δυστυχώς, λίγοι γνωρίζουν ότι η μεταμόσχευση μαλλιών στην Τουρκία ενέχει τεράστιους κινδύνους όχι μόνο για τα μαλλιά τους αλλά για τη γενική υγεία τους και φυσικά για την ασφάλειά τους. Πολλές κλινικές στην Τουρκία είναι παράνομες και επομένως δεν υπόκεινται σε κανένα έλεγχο – αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πιστοποιημένα “κέντρα” και οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών εκτελούνται όχι από γιατρούς αλλά από μη πιστοποιημένο προσωπικό, ανειδίκευτο προσωπικό και κομμωτές-τριες».

Υπάρχει DHI κλινική στην Τουρκία;

“Η απάντηση είναι όχι! Και όμως, δεκάδες κλινικές στην Τουρκία ισχυρίζονται ότι προσφέρουν τα προηγμένα πρωτόκολλα της DHI με πολύ υψηλότερο κόστος από οποιαδήποτε άλλη τεχνική (FUE, FUT). Φυσικά, αυτή είναι μια κακή απομίμηση που δεν έχει καμία σχέση με την DHI και το DHI Total Care System”.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://dhi.gr/  και dhithessaloniki.gr 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα