Η καραντίνα εκτόξευσε τα διαδικτυακά ραντεβού

Το «λουκέτο» που έφερε η πανδημία, με εκατομμύρια ανθρώπους να περιορίζονται στο σπίτι τους και η φυσική απόσταση που επιβλήθηκε, πρέπει να ήταν καταστροφική για τις app που χρησιμοποιούνται για να κάνει κάποιος γνωριμίες και να βγει ραντεβού. Η τουλάχιστον, έτσι πιστεύεται.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η πραγματικότητα ήταν εντελώς αντίθετη, σύμφωνα με τη Sharmistha Dubey, νέα διευθύνουσα σύμβουλο του Μatch Group, ιδιοκτήτρια εταιρεία εφαρμογών για dating, συμπεριλαμβανομένων των Tinder, OKCupid και του ομώνυμου match.com.

Αν και οι χρήστες αρχικά απέφυγαν τη χρήση εφαρμογών κατά την έναρξη των lockdown, δηλώνει η Dubey στους Financial Times, έκτοτε το online ραντεβού είχε εκρηκτική άνοδο, με τον μέσο αριθμό των ημερήσιων μηνυμάτων που αποστέλλονταν σε όλες τις πλατφρόμρες του Match να ενισχύεται κατά σχεδόν 30% τον Απρίλιο, σε σύγκριση με τα τέλη Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες επωφελούνται από τα νέα χαρακτηριστικά του video chat σε πολλές εφαρμογές του Μatch, τα οποία τους επιτρέπουν να πηγαίνουν σε ψηφιακά ραντεβού, χωρίς να βγουν από το σπίτι τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα