Hazelnut Nespresso Chocolate Soup

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα μας τα υλικά, εκτός από τον καφέ και το κορν φλάουρ. Στη συνέχεια περιμένουμε να λιώσει η σοκολάτα μας και λίγο πριν τη βράση, προσθέτουμε τον καφέ και το κορν φλάουρ, διαλυμένο σε λίγο νερό. Αφήνουμε να βράσει ελάχιστα. Σερβίρεται χλιαρό.

Tip: Σκεπάζουμε τη σούπα μας με μια μεμβράνη (όσο περιμένουμε να κρυώσει) που να ακουμπάει πάνω στο μείγμα.

 

* Η συνταγή  μπορεί να παρασκευασθεί εναλλακτικά και με τις άλλες limited edition ποικιλίες Nespresso, Chocolate Mint ή Apple Crumble.

 

Ποικιλία Limited Edition – Hazelnut Dessert: Το άρωμα φουντουκιού που συνδυάζεται με τις γλυκές νότες καραμέλας της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto,φέρνει στο νου σπιτικά μπισκότα βουτύρου και καταφέρνει να σας προσφέρει γλυκές απολαύσεις στα καλύτερά τους.

 Ποικιλία Limited Edition – Chocolate Mint: Σκεφθείτε τις αρωματικές νότες καβουρδισμένου της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto. Προσθέστε τα νόστιμα αρώματα της σοκολάτας και τη δροσιστική αίσθηση της μέντας. Το αποτέλεσμα είναι μια κορυφαία εμπειρία γεύσης.

Ποικιλία Limited Edition – Apple Crumble: Η ισορροπημένη αρμονία ανέμεσα σε γέυσεις γλυκοψημένου μήλου και μπισκότου τονίζουν υπέροχα τις νότες καβουρδισμένου της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto και φέρνουν στο νου φρεσκοψημένο Crumble Μήλου.

ΥΛΙΚΑ:

800ml γάλα
200ml κρέμα γάλακτος
4 κ.σ. καστανή ζάχαρη
200γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
4 κάψουλες Εκλεκτές Ποικιλίας Nespresso Hazelnut Dessert * (4×40 ml)
1 κ.σ. κορν φλάουρ
3 κ.σ. νερό

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα