Fusilli ολικής άλεσης με μανιτάρια και μπρόκολο

1. Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε τα μανιτάρια. Μόλις αφήσουν λίγα υγρά, ρίχνουμε το μαϊντανό και το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και σκεπάζουμε.

2. Αφήνουμε για 3-4 λεπτά και προσθέτουμε λίγο νερό από τα βρασμένα φουσίλι και στη συνέχεια ρίχνουμε τα σουρωμένα φουσίλι και σβήνουμε τη φωτιά.

3. Σε ένα μπολ κάνουμε μια σως λαδολέμονο και προσθέτουμε λίγο αλάτι και το ξύσμα από το λεμόνι.

4. Στη συνέχεια, βάζουμε μέσα στη σως το μπρόκολο και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τα φουσίλι. Ανακατεύουμε ελαφρώς και σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ:

8 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. μανιτάρια φρέσκα (κομμένα στο 4)
1 ματσάκι μαϊντανό
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
αλάτι και πιπέρι
1 φλιτζάνι μπρόκολο βρασμένο
ξύσμα από 1 λεμόνι
χυμό από 1 λεμόνι
4 κ.σ. ελαιόλαδο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα