Εννιά πράγματα που δε σας είπε κανείς στα 20 για τη ζωή

Αν και θα έπρεπε να σας έχουν ενημερώσει, στην ουσία μπαίνετε στην ενήλικη ζωή σας και δε γνωρίζετε τίποτα. Δείτε τι θα έπρεπε να ξέρατε ήδη.

1. Δεν είναι εύκολο να βρείτε τη δουλειά που ονειρεύεστε. Είναι πολύ δύσκολο και να τη βρείτε και να την κρατήσετε. Παρόλα αυτά το να είστε intern κάπου είναι σαν τα ραντεβού καθώς στην αρχή σας αρέσει (αν πρόκειται για μία καλή εταιρία) αλλά μετά από έξι μήνες αναρωτιέστε που θα οδηγήσει η σχέση σας.

2. Θα χάσετε πολύ χρόνο στα social media. Είναι αλήθεια! Τη μισή σας δεκαετία (από τα 20 μέχρι τα 30) θα την περάσετε με ένα smartphone ή ένα tablet στο χέρι.

3. Oι άντρες στα 20 τους είναι σαν το σούσι μετά από hangover. Mε λίγα λόγια δεν είναι άντρες. Είναι αγόρια και με λίγα λόγια δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πάρτε το απόφαση και φτιάξτε τα με έναν από αυτούς για να περνάτε καλά. Διαφορετικά ψάξτε σε μεγαλύτερες ηλικίες.

4. Tα hangovers στα 20 σας θα σας κάνουν να αναρωτιέστε μήπως πεθαίνετε. Μπορεί σε πιο μικρή ηλικία να το αντέχατε αλλά όσο περνάνε τα χρόνια τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα.

5. Είναι σχεδόν απίθανο να ανακαλύψετε στα 21 σας τι θέλετε να κάνετε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Μετά το τέλος του πανεπιστημίου νομίζετε πως θα βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας. Αν είστε τυχερές, μπορεί και να συμβεί. Κατά πάσα πιθανότητα, όμως, δε θα συμβεί κάτι τέτοιο και θα καταλήξετε να κάνετε κάτι που μισείτε. Εμπλουτίστε το βιογραφικό σας όσο περισσότερο μπορείτε  μέχρι να οδηγηθείτε σε κάτι καλύτερο.

6. Στη δουλειά θα σας συμπεριφέρονται σαν παιδί. Χαμογελάτε και μην δίνετε σημασία. Απλά κάντε τη δουλειά σας.

7. Θα αρχίσετε σιγά σιγά να απομακρύνεστε από τους ανθρώπους με τους οποίους πήγατε μαζί σχολείο. Απλά θα συμβεί.

8. Πιθανόν να εξακολουθείτε να ζείτε στο σπίτι των γονειών σας στα 24 σας. Ζείστε το και χαρείτε το όσο είναι ακόμα καιρός καθώς δε θα χρειάζεται να πληρώνετε λογαριασμούς και να ζείτε σαν ενήλικος.

9. Θα στηρίζεστε και θα ευγνωμονείτε τη μαμά σας όσο και στα 3 σας. Ξαφνικά η σοφία της στους φίλους, τη δουλειά, τους άντρες και τη μαγειρική θα αρχίσει να σας εκπλήσσει.

Διαβάστε ακόμα:

7 σημάδια που μαρτυρούν πως είστε καλύτερα χωρίς εκείνον

Σε ποιο brand ανήκει το αγαπημένο ρολόι της Ελένης Μενεγάκη;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα