Different Beast: Το πιο hot στέκι για brunch αποκαλύπτει στο InStyle τις συνταγές του

DUTCH BABY ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 7 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 30 ΛΕΠΤΑ Υλικά 2 αυγά βιολογικά 110 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 165 ml γάλα 1/4 κ.γ. εσάνς βανίλια 1/2 κ.γ. κανέλα 1/2 κ.γ. αλάτι 15 γραμμ. βούτυρο 1 μπανάνα Λίγη κρέμα γάλακτος Λίγα αμύγδαλα, καβουρδισμένα και κομμένα Μέλι ή salted caramel sauce ή σιρόπι αγαύης Εκτέλεση 1 Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Χτυπάμε τα αυγά μέχρι να γίνουν αφράτα και μετά προσθέτουμε το αλεύρι, το γάλα και στη συνέχεια κανέλα, βανίλια, αλάτι. 2 Χτυπάμε καλά με σύρμα όλα τα υλικά, ώστε να δώσουμε όσο πιο πολύ αέρα γίνεται στο μείγμα. 3 Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο. 4 Μόλις λιώσει, σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το παραπάνω μείγμα στο τηγάνι. 5 Βάζουμε το σκεύος στο φούρνο για 20 λεπτά. 6 Σερβίρουμε με ψιλοκομμένη μπανάνα, λίγη κρέμα γάλακτος, μέλι ή σιρόπι αγαύης ή salted caramel sauce. Δείτε και τις υπόλοιπες συνταγές στο νέο InStyle που κυκλοφορεί.]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα