[ap_gallery id=”6820″]
Το πρώτο από μια σειρά θεματικών ταξιδιών του Caravin ξεκινάει από μια ΜΗ οινοπαραγωγική περιοχή, το νησί της Μαδαγασκάρης.
Θα αναρωτηθούν πολλοί γιατί; Μα γιατί κάποιες φορές στη ζωή μας πρέπει να επιτρέπουμε στο Συναίσθημα να παίζει το κυρίαρχο ρόλο,να σπάει τις φόρμες και τα πρωτόκολλα και να έρχεται , με την ευγένεια που το διακατέχει, να πρωταγωνιστεί, χωρίς να παραγκωνίζει τον αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή, το Κρασί.
Γνωρίστε τη γαστρονομία και τη κουλτούρα αυτού του πανέμορφου Νησιού. Νιώστε, μυρίστε, ακούστε τη μαγεία της Αφρικανικής Ηπείρου στο Caravin.
Το Ταξίδι ξεκινά…από τη Μαδαγασκάρη!
Η φινέτσα των γαλλικών κρασιών συναντά την ομορφιά και τον πλούτο των πρώτων υλών της ξεχωριστής Μαδαγασκάρης σε μια εκδήλωση με ζωντανή μουσική και φαγητό.
Την Κυριακή, 3/11 στις 14:30, Μαλαγάσιοι από την ” Ένωση Φίλων της Μαδαγασκάρης”, θα μαγειρέψουν, θα παίξουν μουσική και θα μας συστήσουν το Νησί τους, μοναδικό σταυροδρόμι συνάντησης Ευρωπαϊκής, Ινδονησιακής και Αφρικανικής κουλτούρας.
MENU MADAGASCAR
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
· Sambosa Madagascar
Πιτάκια από ρυζάλευρο, γεμιστά με κιμά, πατάτα, μυρωδικά και κάρυ.
· Εletr’ akoho au coco pane
Φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες σε γάλα καρύδας και παναρισμένες σε panko.
ΣΑΛΑΤΕΣ
· Achard
Παραδοσιακή σαλάτα Μαδαγασκάρης με λάχανο, καρότο, φρέσκα φασολάκια και μυρωδικά.
ΚΥΡΙΩΣ
· Basmati rice
· Malagasy Romazava
Παραδοσιακή συνταγή με μοσχάρι όσο-μπούκο μαγειρεμένο με χόρτα της Μαδαγασκάρης και angivy.
· Poisson au curry et coconut
Φιλέτο ψαριού με λαχανικά, κάρυ και γάλα καρύδας.
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
· Κoba
Tο γλυκό του δρόμου.
Παραδοσιακό γλυκό της Μαδαγασκάρης με μπανάνα, ρυζάλευρο και καραμελωμένα φυστίκια.
Ψήνεται σε φύλλο μπανάνας και συνοδεύεται από παγωτό βανίλια και σάλτσα καραμέλας.
Πλήρες Μενού: 25€ / άτομο με ένα ποτήρι γαλλικό κρασί.
Επιλογή λευκού: Chateau Lande de Bertin(Sauv.Blanc-Semillon)-Bordeaux
Επιλογή ερυθρού: Chateau Des Trois Tours(Merlot-Cab.Sauvignon-Cab.Franc)-Bordeaux
Info
Caravin Wine Bar
Ακάμαντος 11, Θησείο
Κρατήσεις: 2114003962