Αυτό το ξενοδοχείο μετράει 155 χρόνια ιστορίας και διαθέτει δυο από τις ακριβές σουίτες στον κόσμο

[ap_gallery id=”6510″]

Το Hotel de Paris Monte- Carlo έχει ιδρυθεί από το 1864 και θεωρείται ένα από τα διασημότερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία όχι μόνο του Μονακό αλλά και  ολόκληρου του πλανήτη.

Καθ’ όλη την διάρκεια των 155 χρόνων  λειτουργίας του πολλές ήταν οι διάσημες προσωπικότητες που πέρασαν από το ξενοδοχείο, από τον Winston Churchill και τον Elton John μέχρι τον ηθοποιό Erron Flynn που το 1950 παντρεύτηκε εκεί μαζί με τη τρίτη του σύζυγο, Patrice Wymore.

Οι σουίτες Princess Grace και Prince Rainier ΙΙΙ είναι δυο από τις πιο ακριβές και πολυτελέστερες όλου του κόσμου, μέσα σε αυτές υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια, ιδιωτική πισίνα καθώς και μπαλκόνι με καθιστικό. Μια βραδιά στη σουίτα Princess Grace θα σας κοστίσει περίπου 40.000 ευρώ, ενώ αν επιλέξετε την σουίτα Prince Rainer θα χρειαστεί να πληρώσετε 45.000 ευρώ.

Αν και το Μονακό έχει να σας προσφέρει πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε έξω από το ξενοδοχείο, δεν υπάρχει πραγματικός λόγος για να το εγκαταλείψετε αφού το Hotel de Paris Monte- Carlo διαθέτει τέσσερα καταξιωμένα εστιατόρια (δύο από αυτά φέρουν αστέρι Michelin), μπαρ, spa (με επιπλέον εστιατόριο) και ένα κέντρο ευεξίας μαζί με γυμναστήριο και πισίνα στον τελευταίο όροφο. Μόλις μερικά βήματα από το ίδιο το ξενοδοχείο είναι το ιστορικό Casino de Monte-Carlo και το Café de Paris.

Μπορεί οι τιμές του ξενοδοχείου να είναι αρκετά υψηλές, ωστόσο αν κάποιοι από εσάς καταφέρετε να το επισκεφτείτε, θα βιώσετε σίγουρα μια πολυτελή και αξέχαστη εμπειρία.

Δείτε παραπάνω τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα