Η απόλυτη μπαλαρίνα Svetlana Zakharova έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

H «απόλυτη μπαλαρίνα», η κορυφαία σήμερα χορεύτρια στον κόσμο, Svetlana Zakharova, θα βρεθεί στη χώρα μας, μαζί με άλλα οκτώ διάσημα αστέρια του ρωσικού μπαλέτου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 11,12 και 13 Δεκεμβρίου για ένα Χριστουγεννιάτικο Γκαλά Χορού.

«Ζωντανός Θρύλος», «Ντίβα», «Superstar», «Τσαρίνα του κλασικού μπαλέτου». Υπερθετικοί χαρακτηρισμοί που φαντάζουν φτωχοί, από τη στιγμή που τα Bolsoi την ανακήρυξαν ως «Ζαχάροβα – η απόλυτη μπαλαρίνα».

Η Svetlana Zakharova, το υπέρλαμπρο αστέρι των Bolsoi, αποτελεί το μήλον της έριδος ανάμεσα στα μεγαλύτερα μπαλέτα του κόσμου, αφού η Σκάλα του Μιλάνου, η Όπερα του Παρισιού, το New York City Ballet, το Tokio και η Όπερα της Ρώμης ανταγωνίζονται σκληρά για το ποιο θα την καλέσει πρώτο.

Τα φετινά Χριστούγεννα όμως η «Assoluta Zakharova» αποφάσισε να έρθει στη χώρα μας δίνοντας με τρεις μοναδικές παραστάσεις. Μαζί της θα βρίσκοντα και οκτώ ακόμη super stars του μπαλέτου, όπως οι πρώτοι χορευτές των Bolsoi, Michail Loboukhin, Andrej Merkuriev και Anastasia Stashkevich, ο πρώτος χορευτής και χορογράφος Nafas ballet – Patrick De Bana και οι μεγάλοι σολίστες του Stanislavsky, Anna Ol, Sameyon Velichko, Tatiana Bolotova και Dmitry Zagrebin.

Info:

11, 12 και 13 Δεκεμβρίου 2014

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης 

Ώρα Έναρξης: 20:30

Διαβάστε ακόμα:

Ο Tony Bennety και η Lady Gaga πρωταγωνιστούν στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Η&Μ

Breaking news: Μόλις κυκλοφόρησαν τα παπούτσια που σχεδίασε η Olivia Palermo

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα