8 πράγματα που μόνο όποιος έχει ξεχάσει το αγαπημένο του κινητό στο σπίτι καταλαβαίνει

Και έρχεται η στιγμή που φοβάστε όσο τίποτα. Ξεχάσατε το κινητό σας τηλέφωνο στο σπίτι. Σας πιάνει κρύος ιδρώτας φυσικά ενώ έχετε να αντιμετωπίσετε και τα 8 στάδια που θα διαβάσετε παρακάτω.

Σοκ, Απογοήτευση, Πανικός, κ.τ.λ.

Ζεις αυτή τη ζωή εντελώς αμέριμνη μέχρι τη στιγμή που κάνεις μία νοσηρή διαπίστωση. Δεν μπορείς να βρεις το κινητό επάνω σου. Δεν είναι ούτε στις τσέπες σου, ούτε στην τσάντα σου, ούτε στο αυτοκίνητο. Έφυγες από το σπίτι χωρίς το κινητό. Μα τι έκανες? Δεν μπορείς να αναπνεύσεις αλλά ούτε και να σκεφτείς, επειδή δεν είναι ούτε καν καταχωρημένο (Μήπως τα χάνεις?). Εσύ – και μόνον εσύ – ευθύνεσαι για το γεγονός πως ο χειρότερος εφιάλτης σου έγινε πραγματικότητα. Πώς μπορεί να το έκανες αυτό στον εαυτό σου?

Αισιοδοξία

Στάσου, μήπως το κινητό σου μόλις έκλεισε από μπαταρία? Γιατί δεν μπορείς να το βρεις? Αισθάνθηκες μία δόνηση. Ωχ, ήταν της φαντασίας σου. Στάσου, άκουσες έναν ήχο. Όχι – δεν είναι το κινητό σου. Ανάθεμα το.

Άγχος

Νιώθεις τρομερή πίεση. Πηγαίνεις πίσω στο σπίτι? Έφυγες μόλις πριν μισή ώρα και έχεις ήδη καθυστερήσει στη δουλειά. Μπορείς να ζήσεις μία ολόκληρη μέρα χωρίς αυτό? Πιθανότατα μπορείς, αλλά ποιος ξέρει? Δε θυμάσαι καν από πότε έχεις να βρεθείς σε αυτή την θέση. Θεέ μου βοήθα.

Αμνησία

Πώς θα πας οπουδήποτε σήμερα?! Χάθηκες (κυριολεκτικά, χωρίς τους χάρτες της Google πώς υποτίθεται ότι θα πας οπουδήποτε?!). Έχεις αρκετά επαγγελματικά ραντεβού σήμερα (φυσικά) και βρίσκεσαι ξαφνικά χωρίς τις ειδοποιήσεις του ημερολογίου σου. Ουφ, θα καθυστερήσεις.

Ζήλια

Δεν έχεις τίποτε να διαβάσεις και ξαφνικά αρχίζεις να παρατηρείς τα πουλιά που κελαηδούν, τις μέλισσες που βουίζουν καθώς και όλα τα λουλούδια στο οπτικό σου πεδίο, το οποίο είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα από το να κοιτάζεις το κινητό σου… μέχρι τη στιγμή που θυμάσαι πως δεν το έχεις μαζί σου. Αρχίζεις να επιθεωρείς τους ανθρώπους γύρω σου επειδή είναι «κολλημένοι» στα κινητά τους. Εκνευρίζεσαι όταν κάποιος ο οποίος διαβάζει το κινητό του πέσει επάνω σου. Κοίτα μπροστά σου, Χριστέ μου!

Μελαγχολική θλίψη

Εκείνα τα μηνύματα που θα λάμβανες, οι φωτογραφίες που θα μπορούσες να βγάζεις , οι άντρες που θα μπορούσες να γνωρίσεις με την εφαρμογή Bumble… Είναι όλα εκεί μέσα στο κινητό που άφησες πίσω και σε περιμένουν.

Ικανοποίηση

Τα κατάφερες. Επέζησες. Τώρα γνωρίζεις πως το να ζεις χωρίς κινητό, για λίγες ώρες, στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο κακό.

Αγαλλίαση

Ξανασμίξατε. Βουτάς για να το πιάσεις και ξαναγίνεσαι ένα με κομμάτι του εαυτού σου που αποχωρίστηκες. Τηλέφωνοοοοοοοοοοο που ήσουν όλη τη ζωή μου? Φίλα με.

Διαβάστε ακόμη:

Just married! Η Άντα Λιβιτσάνου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της!

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα