5 λάθη που κάνετε στην αρχή κάθε νέας χρονιάς

Η έναρξη κάθε χρονιάς σηματοδοτεί για τον καθένα την επιθυμία για αλλαγή προς το καλύτερο. Αυτό μας φορτώνει με άγχος πολλές φορές ενώ οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές που στη συνέχεια μετανιώνουμε. Διαβάστε παρακάτω πέντε λάθη που θα πρέπει να αποφύγετε το 2015.

Θέτετε μη ρεαλιστικούς στόχους. Αυτό σας κάνει να αγχώνεστε και να μην έχετε διάθεση να πετύχετε αυτά που πραγματικά μπορείτε.

Στο ξεκαθάρισμα ατόμων που κάνετε από τη ζωή σας, βγάζετε άτομα που δεν πρέπει. Δεν φταίνε οι άλλοι αν εμείς δεν έχουμε δρομολογήσει τη ζωή μας όπως πρέπει. Κάποια άτομα που μας αγαπάνε πραγματικά μας λένε πολλές φορές αλήθειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε.

Ανανεώνετε εντελώς την γκαρνταρόμπα σας σκεπτόμενη πως όλα θα αλλάξουν. Το αποτέλεσμα είναι να προβαίνετε σε λανθασμένες αγορές και να επιβαρύνετε αρκετά την τσέπη σας.

Χωρίζετε από τον σύντροφό σας. Μετά την έναρξη του καλοκαιριού, ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που σημειώνονται οι περισσότεροι χωρισμοί καθώς οι περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να δώσουν τέλος στη σχέση τους λόγω θλίψης που δημιουργείται μετά το τέλος των εορτών.

Παραιτήστε από τη δουλειά. Θεωρείτε πως ο νέος χρόνος σημαίνει νέες ευκαιρίες. Σύμφωνοι, όμως κάτι τέτοιο θέλει αρκετή προσοχή και πολύ σκέψη. Στην αρχή κάθε χρονιάς στατιστικά προβαίνουμε σε βεβιασμένες κινήσεις τις οποίες μετά από λίγο μετανιώνουμε.

Διαβάστε ακόμη: 

Sales! Αποκτήστε τα ωραιότερα designer παπούτσια με έκπτωση έως και 70%

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα